Connery

Det skal du streame i sommerferien: Prime Video

Årets sommervejr er lidt af en blandet fornøjelse, og når det danske sommervejr viser sig fra sin værste side, er der brug en for en god serie at give sig i kast med. Væbnet med den seneste vejrudsigt, har vi givet os i kast med at samle anbefalelesværdigt indhold fra de forskellige streamingtjenester, som et lille tillæg til vores ordinære samlede streamingguide. Her er vores topanbefalinger på Prime Video, der kan gøre selv de kedeligste sommerdage lidt mere spiselige.

ANNONCE
The Boys - Foto: Jasper Savage/Prime Video - Det skal du streame i sommerferien: Prime Video The Boys - Foto: Jasper Savage/Prime Video

The Boys

Det vanvittige univers fra The Boys er nærmest blevet Prime Videos flagskib, så hvis du endnu ikke er kommet ombord, har du gode ting i vente. The Boys er baseret på Garth Ennis’ tegneserie af samme navn og er et sjovt bud på, hvad der sker, når superhelte - der er lige så populære som berømtheder, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så ærværdige som guder - misbruger deres superkræfter i stedet for at bruge dem til noget godt. Sæson fire er netop i gang, så der er rigeligt at give sig i kast med.

ANNONCE
Malcolm goodwin som Finlay og Alan Ritchson som Reacher -  Foto: Shane Mahood - Det skal du streame i sommerferien: Prime Video Malcolm goodwin som Finlay og Alan Ritchson som Reacher - Foto: Shane Mahood

Reacher

Reacher følger Jack Reacher, en veteran fra militærpolitiet, som for nylig er trådt ind i det civile liv. Reacher er en vagabond, der ikke har nogen telefon og kun det allermest nødvendige med sig, mens han rejser rundt i landet og udforsker den nation, han engang tjente. Da Reacher ankommer til den lille by Margrave i Georgia, finder han et samfund, der kæmper med sit første mord i 20 år. Politiet anholder ham straks, og øjenvidner hævder at placere Reacher på gerningsstedet. Mens han arbejder på at bevise sin uskyld, begynder en dybtliggende sammensværgelse at dukke op, en sammensværgelse, som kræver Reachers skarpe hjerne og hårdtslående næver at håndtere.

Én ting er helt sikkert: De har valgt den forkerte mand til at tage skraldet. Der er to sæsoner af Reacher tilgængelig på Prime Video.

ANNONCE
Nicklad Pranker - Foto: Prime Video - Det skal du streame i sommerferien: Prime Video Nicklad Pranker - Foto: Prime Video

Nicklas Pranker

I Nicklas Pranker kaster Lord Bendtner sig ud i at pranke venner og bekendte i bedste Punk’d-stil. Der er lige nu to sæsoner tilgængelig på Prime Video, hvor du blandt andre kan møde Tessa, Victor Lander, Sus Wilkins, Mahamad Habane, Elvira Pitzner, Rasmus Brohave og Christian Bonde.

ANNONCE
Fallout Power Armor - Foto: JoJo Whilden/Prime Video - Det skal du streame i sommerferien: Prime Video Fallout Power Armor - Foto: JoJo Whilden/Prime Video

Fallout

Fallout er baseret på den velkendte videospilserie og er historien om dem, der har noget, og dem, der ikke har noget, i en verden, hvor der næsten ikke er noget tilbage at have. To hundrede år efter apokalypsen tvinges indbyggerne i luksuriøse beskyttelsesrum til at vende tilbage til det bestrålede helvede, som deres forfædre efterlod - og de bliver chokerede over at opdage det komplekse, underlige og meget voldelige univers, der venter dem. Serien er blandt andet skabt af Jonathan Nolan og Lisa Joy, der også stod bag Westworld.

ANNONCE
My Lady Jane - Prime Video - Det skal du streame i sommerferien: Prime Video My Lady Jane - Prime Video

My Lady Jane

My Lady Jane er inspireret af bestselleren af samme navn og er en radikal genfortælling af det engelske kongehus' historie, hvor kong Henrik VIIIs søn Edward ikke dør af tuberkulose, Lady Jane Grey ikke bliver halshugget, og det gør hendes skurk af en mand, Guildford, heller ikke. I centrum af denne nye serie står den kloge og egenrådige Jane, som uventet bliver kronet til dronning fra den ene dag til den anden og bliver mål for forbryderiske skurke, der er ude efter kronen (og hendes hoved)... My Lady Jane er en episk fortælling fyldt med action, komedie, kærlighed og store eventyr, hvor jomfruen i nød redder sig selv, sin sande kærlighed og derefter kongeriget.

ANNONCE
Phoebe Waller-Bridge i Fleabag - Foto: Amazon Studios - Det skal du streame i sommerferien: Prime Video Phoebe Waller-Bridge i Fleabag - Foto: Amazon Studios

Fleabag

Fleabag er et morsomt og gribende vindue ind i hovedet på en tørlagt, seksuel, vred og sorgfuld kvinde, som kaster sig over det moderne liv i London. Den prisbelønnede dramatiker Phoebe Waller-Bridge skriver og spiller hovedrollen som Fleabag, en kvinde uden filter, der forsøger at hele, mens hun afviser alle, der forsøger at hjælpe hende, og hele tiden holder fast i sin bravado. Serien vandt blandt andet en Golden Globe for bedste serie i 2020.

ANNONCE
Del

Seneste nyt