Connery

Mike Tyson i Italien

Et kig bag facaden på den verdenskendte bokser Mike Tyson

Mike Tysons forhold til kvinder og evnen til at få dem til at gøre, hvad han ønskede, fik vi en smagsprøve på i forrige artikel.


Men hvad med evnen til at undgå en arrestordre?
 

Mike Tyson i Italien

En tur til Sardinien udviklede sig til, hvad der kunne være blevet en arrestordre.
Påvirket af diverse stoffer, heriblandt kokain, havner Mike Tyson i en "konflikt" med en fransk pige, han lige har nedlagt.
Senere i nærheden af Capri, bliver Mike Tyson opsøgt af politiet, mistænkt for at have overfaldet pigen.
Stadig stærkt påvirket og i besiddelse af stoffer om bord på båden, samt en anklage som ikke er helt ved siden af, burde Mike Tyson være sikker på en tur bag tremmer.

Men det er Mike Tyson vi snakker om, og han er ikke helt så nem at få bag tremmer, som man skulle tro.
Prøv at læs der her uddrag fra hans selvbiografi "Mit Livs Kamp", som udkommer denne mandag, af forlaget Turbulenz.

ANNONCE
Mike Tyson i Italien

Mike Tyson på Billionaire Club

Vi standsede på Sardinien, hvilket passede mig glimrende. Jeg er vild med historie, og Sardinien får mig til at tænke på de puniske krige og Hannibal. Det var fedt at tænke på, at de store slag blev udkæmpet her. Jeff og jeg kiggede forbi et sted, der hed Billionaire Club. Det levede op til sit navn. En flaske champagne kostede omkring hundrede tusind dollars.

”Du skal ikke være bekymret for, at jeg drikker i aften,” jokede Jeff. Men de sendte alligevel flasker over til os. På Sardinien hang vi ud med Roberto Cavalli og Victoria Beckham. Cavalli inviterede mig om bord på sin båd, der var så prangende, at den skiftede farve. Jeg tog Jeffs jetski, suste fra båd til båd og fik noget at spise og drikke.

Vi havde en ubehagelig episode der. En af Jeffs engelske venner var med på båden. Han tog to franske piger med om bord, og vi røg os alle skæve. Jeg tog en af pigerne med ind på mit værelse og havde sex med hende. Bagefter gik jeg op på dækket, og da jeg gik ned igen, så jeg pigen, jeg havde været sammen med, rode i kahytterne. Jeg var vind og skæv, men jeg blev virkelig sur på hende. Hold nu kæft. Hvis der mangler noget, så får jeg skylden. Jeg er den eneste nigga her. Så jeg tog fat i hendes hår.

”Hvad fanden laver du?” Jeg trak hende med op på dækket. Jeg var så rystet og paranoid af kokainen, at jeg skulle til at smide hende over bord, da en mand fra en båd ved siden af så mig.

”Nej, Mike, stop, stop!” råbte han.

Nu kiggede folk efter os. Jeg tog fat i de to piger og sagde til personalet, at de skulle sparke dem af båden. Det var ikke min båd, men jeg følte mig ansvarlig for, hvad de piger lavede. Vi forlod Sardinien, og vi havde sejlet omkring hundrede og tres kilometer og var tæt på Capri, da en politibåd nærmede sig. Det så lidt skræmmende ud, fordi de havde et maskingevær på dækket.

Kystvagtbetjenten kom om bord på vores båd for at undersøge mine forhold, fordi jeg angiveligt havde overfaldet pigen. Så de var i gang med at afhøre en masse folk. Da det var min tur, fortalte jeg betjenten sandheden.

”Pigen stjal fra vores kahyt, så jeg tog fat i hende …”

”Stop lige engang,” afbrød betjenten på gebrokkent engelsk. ”Nej, det var ikke det, der skete. Fortæl det igen, fortæl hvad der skete.”

Jeg fangede den.

”Hun stjal fra vores kahyt, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Hun stak bare af fra båden, og jeg kunne ikke nå at fange hende.”

”Ja, det var det, der skete,” sagde han og skrev det ned i sin notesbog.

Jeg var virkelig paranoid, da betjentene kom om bord. Jeg havde en stor pose pot, og jeg ville ikke have, at de skulle ransage båden og finde det, så jeg fik min veninde Jenny, der solbadede nøgen, til at sætte sig oven på posen. Betjentene stirrede på hendes numse, men de bad hende ikke om at rejse sig.

ANNONCE
Quick Facts

Uddrag er bragt fra Mike Tysons Selvbiografi: Mit Livs Kamp

Udkommer: den 29. september 2014

Selvbiografi. Skrevet i samarbejde med Larry Sloman.

Originaltitel: Undisputed Truth
Oversat af Michael Jepsen. 576 sider.

Del

Seneste nyt