Connery

Libratone lancerer True Wireless earbuds

Legitim trussel til AirPods

Aktiv støjreducering, ingen kabler overhovedet, trådløs opladning og en række andre funktioner. 

Listen af plusser var lang, da Libratone i dag kunne afsløre deres nye true wireless in-ear høretelefoner - earbuds plejer vi vidst at kalde dem. 

Libratone Track Air+ lyder navnet, på produktafsløringens overskrift-kandidat, der på mange punkter er et seriøst angreb på Apples AirPods. 

Libratone har efter eget udsagn produceret markedets bedste, og mest avancerede true wireless earbuds - til prisen, og det er langt hen ad vejen et fair pral 

ANNONCE
Libratone lancerer True Wireless earbuds

Fornuftig batteritid og intelligent støjreducering

Libratones nye true wireless, Libratone Track Air+, har en lille formfaktor, og faktisk vejer de da heller ikke mere end 5.6 gram per styk. Designretningen holdes i vant Libratone-stil, med simple, dog organiske former, der er en behagelig afstikker, fra det ellers stingente paradigme, der præger produkter, der sælges som "dansk design". 

De har 6 timers batteritid, og suppleres med 18 timers ekstra ladekapacitet i etuiet, hvilket i alt giver 24 timers lyd, og det er vel at mærke versionen med støjreducering.

De er også IPX4-certificerede, hvilket betyder, at de er modstandsdygtige overfor nogen fugt, sved- og stænkbestandig, kaldes det.   

Støjreduceringen har tre forskellige modes, en manuel, hvor man selv indstiller niveauet af reduceringen, en smart-mode, der automatisk tilpasser reduceringen løbende, og ambient mode, der cutter baggrundsstøj, men åbner for tale og lyde som alarmer, så man kan benytte funktionen sikkert i trafikken, eller stadig få pilotens meddelelser på et fly. Smart. 

De nye headphones kommer i 3 forskellige farver, nemlig sort, hvid og pink. 

Track Air+ får en vejledende salgspris på 1.499,- kroner, og forhandles hos Libratones flagskibsbutik, og hos udvalgte forhandlere, fra udgangen af juli. 

ANNONCE
Libratone lancerer True Wireless earbuds

Overraskende lækker oplader og entry-level true wireless

Libratone fik også løftet sløret for Libratone Track Air, der er et sæt knapt så avancerede True Wireless earbuds. 

Uden støjreduceringsfunktionen, er disse earbuds i stand til at levere 8 timers spilletid på en opladning, og tre ekstra ladninger i etuiet, til en sammenlagt tidshorisont på 32 timer, mellem den store opladning. 

Som Track Air+, er Track Air også IPX4-certificerede, og kommer i de tre ovennævnte farver.

Prisen for disse lyder på 1199,- kroner. 

Ud over de trådløse earbuds, har Libratone i samme omgang lanceret en trådløs ladestand, Libratone Coil, der ud over trådløs af Libratones egne true wireless produkter, også understøtter generel trådløs opladning til smartphones (der understøtter det; IE topmodeller af Samsung, Huawei, HTC, iPhone, mm.) 

Når et device oplades, lyse en lille diskret LED ring i der omkredser bunden af standen op, og giver en rolig ambient belysning. 

Ladestanden, der altså hedder Coil, kommer i samme tre farver, og er i min optik en af de pæneste på markedet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce