Connery

Libratone har nu fået integreret voice assistant

Libratones højttaler-serie er blevet smartere

Libratone går fremad med rolige og sikre skridt. 

Siden 2016 har højttalervirksomheden støt forbedret på deres kernebrodukter, de bærbare trådløse Zipp-højttalere, der står som et anderledes farvestrålende bud, på en dansk designet højttaler. 

Seneste forbedring sker i en opdateret højttalerserie, der blev lanceret i efteråret 2018. 

De nye højttalere har et fuldendt sæt features - som i den foregående model - men den store nyhed her, er at der nu langt om længe, er kommet stemmestyringsassistent i produkterne. 

Helt specifikt er der i første omgang tale om Amazons Alexa, der var en af de første smarte systemer til at blive tilgængelige i Danmark. Og det virker fortræffeligt - hvis du da ellers kan se bort fra, at Alexa modsat Google, endnu ikke taler dansk. 

Jeg har testet systemet på den kompakte Libtatone ZIPP MINI 2, der trods en mindre kompakt størrelse, stadig spiller fornuftigt op til dans i vores lille kontormiljø. 

Men hvis jeg skal være helt ærlig - og det skal jeg jo, så er tilføjelsen af Alexa ikke noget, der rykker noget for min daglige omgang med højttaleren. 

Forstå mig ret, jeg er meget begejstret for højttalerens øvrige features som 360-graders lyd, den kombinerede WiFi og Bluetooth-opkobling, og de allerede eksisterende multi-room features. Problemet er bare, at jeg som sådan ikke rigtig har "købt ind" i Amazons univers - det er der til gengæld rigtig mange andre, rundt omkring i verden der har, og for dem, giver en af de nye Libratone-højttalere helt sikkert mere mening, som en ekstra rumtilføjelse, til assistentens tilstedeværelse i det smarte hjem. 

Ud over nævnte features, er Libratone-højttaleren også fungerende både med strømstik og på batteri - op mod 12 timer på en opladning, kan der trækkes og det er rigtigt fornuftigt. 

Desuden er der også understøttelse af Apple AirPlay 2 og Soundspace Link, og højttalerne kan kobles i multiroom-konfiguration op til 10 styk af gangen. 

ANNONCE
Priser og tilgængelighed

Libratone ZIPP 2 koster 2399,- kroner. 

Libratone ZIPP Mini 2 koster 1899,- kroner

Find nærmeste forhandler på Libratone.com

Del

Seneste nyt

Annonce