Connery

KöD Aarhus - balancen mellem drengerøv og business

KöD Aarhus - balancen mellem drengerøv og business

Da vi på Redaktionen skulle diskutere nogle nye idéer, krævede det selvfølgelig et måltid mad og en bajer. Derfor besluttede vi os for at afprøve Århus’ nye steak-house, KöD!

Det viste sig at være den helt rigtige beslutning, da man blev imødekommet af venligt personale, stilfulde omgivelser og en atmosfære, som tillod alle former for gæster – hvad enten man er et par, familieflok eller business-mennesker. Selve restauranten er meget intim og uden overdrevent musik og larm, hvilket helt sikkert er en kæmpe fordel i forhold til at nyde sin mad i fred og ro.

Menukortet blev studeret med deres appetitvækkende beskrivelse i baghovedet:

Konceptet er kød af den fineste kvalitet i form af bøffer fra de bedste udskæringer fra Danmark, USA og Uruguay. De møre bøffer kombinerer du med vores lækre udvalg af sideorders og saucer.

Vi blev hurtigt forelsket i deres lækre udvalg af gode udskæringer fra både det ganske, danske land såvel som Uruguay og USA. Vi digger konceptet med en god bøf, og at man fokuserer netop på at give gæsterne en smagsoplevelse af, hvad det vil sige at få en rigtig bøf. Man får en masse forskellige valgmuligheder på menukortet – enten kan man tage den klassiske burger, som leverer en blanding af lækre udskæringer fra vores eget landbrug, eller også kan man begrave sig i lidt mere raffinerede retter såsom en mør ribeye eller en T-bone steak.

Derudover udbyder de en fin, varierende palet af forretter samt et spændende drinkskort, som byder på nogle cocktails, der passer perfekt til at lægge bunden – her fik vi bl.a. en drink lavet af KöDs egens limonade. Two thumbs up! Serviceringen var upåklagelig og maden blev serveret med en lille præsentation af indholdet, og hele restauranten udstrålede en meget ungdommelig atmosfære.

Vi faldt hurtigt pladask for den store, lækre 400 grams ribeye, som på en bund af rodfrugtecreme bare lå og smilede på tallerkenen, mens den ventede på at blive fortæret. Ved siden af fandt man klassiske steakhouse fries og chili fries, samt en hjemmelavet bearnaise-sauce og/eller pebersauce, som for alvor hævede det hele til episke dimensioner.

KöD virker til at have fundet den gyldne mellemvej mellem drengerøv og business, og vi vil rigtig gerne give en lille shout-out til vores fans – hvis du har lyst til en god bøf, god atmosfære og fornem servering, så sving et smut forbi Skolegade 21 i Århus.

Det er uden tvivl ikke sidste gang, at vi besøger dette steakhouse!

ANNONCE
KöD Aarhus - balancen mellem drengerøv og business
Del

Seneste nyt

Annonce