Connery

Hipster-krybbespil anno 2016

Ny julepynt anyone?

Julen er fyldt med traditioner, og som vaskeægte julepsykopat er jeg stor tilhænger af, at tingene gerne skal være, som de plejer. 

Men indrømmet, det kan da også godt blive en lille smule kedeligt, og sommetider er vi måske nødt til med vaskeægte Pyrus manér at gøre julen lidt mere cool. Tag eksempelvis det traditionelle krybbespil med Jomfru Maria, Josef, baby Jesus, de tre vise mænd og nogen dyr. En ged, tror jeg. Måske et får?

Anyway, hvorfor ikke forny det og gøre det lidt mere 2016 relevant? Vi kunne eksempelvis lade Josef tage et selfie, imens Mary laver duckface med en Starbucks i hånden? Lade de tre vise mænd køre på Segways? Eller hvorfor ikke bytte geden (eller fåret) ud med en 100% økologisk ko, der - selvfølgelig - spiser glutenfrit fodder?

Synes du alligevel, ovenstående lyder lidt for langt ude? Så kan jeg fortælle dig, at den er god nok. Modern Nativity har nemlig - som navnet antyder - fremstillet et moderne krybbespil, så det passer til nutiden med alt, hvad det indebærer. Krybbespillet koster lige omkring 900 kroner og er limited edition, men ærlig talt kunne jeg ikke forestille mig, du skulle være hurtigt ude. If it ain't broke, du ved.. 

ANNONCE
Hipster-krybbespil anno 2016
Del

Seneste nyt