Connery

Fejr jul i huset fra Alene Hjemme!

Kevin McCallisters barndomshjem er nu AirBnB-hotspot

Julestemningen vejer tungt i den ikoniske film Home Alone. Den originale spillefilm fra 1990 er efterhånden gået hen og blevet en vaskeægte juleklassiker - og gode gamle Macaulay Culkin har svært ved at ryste rollen som lille Kevin-monsterbarn af sig - selv 31 år efter. 

Alene Hjemme har fået et heftigt revival i år: Disney rodede sig ud i noget med en nyfortolkning (Vi har ikke set den) - og LEGO har kreeret en fantasifuld model af huset fra filmen - komplet med Kevins mest geniale fælder. 

Nu er det filmkendte hus selv hoppet med på bølgen. Chicago-mansionet er nemlig blevet listet på AirBnB, hvor det udlejes som en komplet Home Alone-nostalgipakke. 

ANNONCE
Middag inkluderet - Foto: Sarah Crowley / Airbnb - Fejr jul i huset fra Alene Hjemme! Middag inkluderet - Foto: Sarah Crowley / Airbnb

En overnatning "McCallister"-residensen indeholder blandt andet mulighed for at skrige ind i badeværelsesspejlet - med fri aftershave, en gennem-amerikansk juleoppyntning, masser af 90'er kitsch - og også Micro-ovns Mac'n'Cheese. 

Og for at det ikke skal være løgn, har opholdet også et meet'n'greet med en fugleedderkop - og førnævnte LEGO-sæt af huset? Det får du lov til at tage med dig hjem, efter besøget.

Det specielle AirBnB-ophold er tilsyneladende et PR-stunt som er kreeret af AirBnB - der har bekræftet identiteten af Film-kevins storebror Buzz, som den reelle udlejer...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce