Connery

LEGO Home Alone: Byg Kevins hus fra Alene Hjemme i LEGO

Kevin har fælderne klar til Harry og Marv!

Alene Hjemme aka Home Alone er vel nok en af verdens bedste julefilm, sammen med Die Hard - og Kevin McCallister er altså let at sidestille som en ung udgave af John McClane... 

Omdrejningspunktet i Alene Hjemme er selvfølgelig McCallister-familiens store hjem, der gennem filmen bliver pimpet op med et væld af geniale fælder, for at tackle de to idiotiske indbrudstyve, som jagter Kevin og hans families værdigenstande. 

ANNONCE
LEGO Ideas Home Alone #21330 - LEGO Home Alone: Byg Kevins hus fra Alene Hjemme i LEGO LEGO Ideas Home Alone #21330

Nu har LEGO pustet nyt liv i Alene Hjemme, med kreationen af McCallister-huset, i legosættet 'Home Alone'. 

Sættet er en af de der fede ting, der er blevet realiseret, baseret på en fan-konstruktion i LEGO Ideas platformen - og den produktionsklare model er altså ret imponerende. 

ANNONCE
LEGO Ideas Home Alone #21330 - LEGO Home Alone: Byg Kevins hus fra Alene Hjemme i LEGO LEGO Ideas Home Alone #21330

Med et klodscount på 3955 dele, er LEGO Ideas Home Alone sættet det største i Ideas-serien, og de mange klodser er med til at give huset seriøst mange detaljer, det betyder selvfølgelig, at størstedelen af Kevins geniale fælder er en del af byggesættet. Her får man blandt andet Kevins svævebane til træhulen, det opvarmede dørhåndtag, fugledderkoppen, Kevins kunstige familie, og mulighed for at genskabe den ikoniske after-shave scene!


Pris og tilgængelighed

LEGO Ideas Home Alone #21330 er i handlen 1. november 2021, vejledende salgspris 1999,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt