Connery

The Shrimp gaming keyboard

Rejen... Et meget lille keyboad til de, der ikke har plads nok at rode med

Navnet lyder ikke umiddelbart som noget, der skriger gaming-grej, men The Shrimp er helt specifikt udviklet til gamere - noget så specielt som et 20% mekanisk keyboard - der ikke består af meget mere end WASD og de tilstødende knapper, som er de mest brugte, når det kommer til PC-gaming. 

The Shrimp blev præsenteret på årets Gamescom, hvor danske Nordic Game Supply havde taget den med til årets store gamingmesse. 

ANNONCE
The Shrimp - The Shrimp gaming keyboard The Shrimp

Keyboardet bygger videre på trenden vi har set i de seneste år, hvor ultrakompakte keyboards vinder frem blandt gamere, ikke alene fordi de ser nice ud, men også fordi de er mere mobile og lettere at tage med på farten. 

Og så kommer den slevfølgelig i et væld af forskellige farvekombinationer!

ANNONCE
The Shrimp - The Shrimp gaming keyboard The Shrimp

The Shrimp tager trenden til ekstremerne, med en formfaktor som mærket har døbt "20% keyboard". 

Keyboardet er udstyret med blot 25 knapper, og det betyder, at det ikke er et keyboard man skriver en bestseller-roman på... Til gengæld er der præcist taster nok, til at langt størstedelen af PC-spil kan styres fra The Shrimp, i kombination med en mus. 

The Shrimp kommer med Cherry-keys og mekaniske switches, det har RGB-baggrundsbelyste taster og kommer med magnetisk håndledsstøtte, multimedie-drejeknapper og kører med aftagelig USB-C kabel. 

The Shrimp er kompatibel med både klassiske PC'er og også PlayStation 4 og PlayStation 5 - og måske konsolgaming er det helt rigtige bord, for keyboardet der i virkeligheden primært er en game-controller?

ANNONCE
The Shrimp - The Shrimp gaming keyboard The Shrimp

Der er desværre endnu hverken priser eller lanceringsdato på plads for The Shrimp, men vi forventer at blive meget klogere på de ting, i løbet af efteråret 2022.

Del

Seneste nyt

Annonce