Connery

Trailer: The Callisto Protocol

Ikke bare Dead Space 2.0: The Callisto Protocol ser lovende ud

Da vi først fik et kig på det kommende sci-fi spil fra Glenn Schofield; skaberen af Dead Space, lignede det umiskendeligt et nyt take på hans foreløbige mesterstykke, men med seneste spiltrailer, ser det ud til at The Callisto Protocol har en smule mere at byde på. 

Ikke alene har spillet en fantastisk flot grafik og en hovedkarakter modelleret efter Hollywoods Josh Duhamel; det har også nogle ret så vilde monstre. 

ANNONCE

Den nye game-trailer, der blev afsløret under Gamescom '22, fremviste et pænt stykke gameplay, der blandt andet showcasede en række af spillets monstre - essentielt set aline-zombies med ekstra features: Den helt store ting her, er monstrenes tentakler. Ja, fangarme, som dukker op fra forskellige steder af modstanderes krop. Disse tentakler er små advarsler om, at det givne monster muligvis muterer under kampen, og bliver en langt stærkere og mere aggressiv modstander, end man først havde troet. 

ANNONCE
The Callisto Protocol - Gamescom gameplay reveal

Det blev også tydeliggjort, at spillere formentlig vil få lyst til at tage monstrenes tentakler ud af kampen hurtigt, fordi det gør dem lettere at have med at gøre. 

Våbnene i Callisto Protocol er også en interessant omgang, i hvert fald fra hvad vi har hørt. Alle spillets våben har en bred vifte af mulige opgraderinger og tilpasninger, der måske lidt ala Call of Dutys våbenopgraderinger, gør det muligt at tweake ethvert våben mere i den ene eller anden retning, alt efter ønsket spillestil. 

The Callisto Protocol ser indtil videre ud til at blive en lovende omgang sci-fi thriller, der formentligt taler lige i hjertet til folk der elsker Dead Space, som jo egentlig lidt banalt er Resident Evil i rummet! 

Spillet udkommer på alle store platforme 2. december 2022.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce