Connery

Kompakt men kontrolleret: HyperX x Ducky keyboard

HyperX x Ducky One 2 Mini

HyperX er efterhånden ved at være et etableret og velanset brand blandt gamere, som en division under Kingston Technology. DuckyChannel derimod, er et keyboard-mærke der ikke er så kendte her i vesten - men nu har de to slået sig sammen for at lave et helt specielt keyboard sammen. 

Ducky der især har slået sig fast på at producere super kompakte keyboards er gået sammen med HyperX, for at producere et limited edition keyboard, et 60% keyboard - der altså kun fylder 6/10 af et regulært. 

Den åbenlyse fordel for Ducky, er at de kan slå sig på at benytte de anerkendte Hyper X taster, HyperX Red Liniear Mechanical switches, der er ratet til en livstid på 80 millioner klik per switch. 

HyperX kan modsat tilbyde et specielt limiteret produkt, der kun produceres i 3700 styk på verdensplan. 

Tastaturet hedder HyperX x Ducky One 2 Mini, og er foruden at være et særligt kompakt keyboard, også udstyret med RGB bagbelysning af knapperne, ligesom det selvølgelig er fuldt ud mekanisk. 

Hvert keyboard er har et laser-indgraveret serienummer og en række ekstra - og unikke - udskiftelige knapper. 

HyperX x Ducky One 2 Mini blev lanceret 12. maj, og sælges hos HyperX website og Elgiganten, vejledende salgspris 999,- kroner.

ANNONCE
Kompakt men kontrolleret: HyperX x Ducky keyboard
HyperX x Ducky One 2 Mini - Kompakt men kontrolleret: HyperX x Ducky keyboard HyperX x Ducky One 2 Mini
Del

Seneste nyt

Annonce