Connery

OnePlus er klar med gamingtastatur

Smartphone-brandet rækker ud efter andre kategorier

Det var overraskende, og alligevel ikke, da OnePlus tidligere på året annoncerede, at de var på vej med et gamin-keyboard. Mest fordi smartphonebrandet i mange år har bejlet til gamere - både de mobile og de traditionelle. 

Da det først blev annonceret, var der en del usikkerhed om, hvorvidt keyboardet ville finde vej til Danmark, men nu er det officielt: OnePlus 81 Pro er klar på hjemmesiden til forudbestilling. 

ANNONCE
OnePlus 81 Pro - OnePlus er klar med gamingtastatur OnePlus 81 Pro

81 Pro er blevet udviklet i samarbejde med Keychron, en af verdens førende producenter af mekaniske tastaturer. Team'uppet har resulteret i et tastatur, der tilbyder både høj kvalitet og fed funktionalitet.

Tastaturet kommer i to varianter: Winter Bonfire og Summer Breeze. Versionerne er udstyret med specialdesignede keys, der giver brugerne mulighed for at vælge imellem en taktil skriveoplevelse, der minder om en skrivemaskine, eller en lineær oplevelse, der giver ensartet modstand hele vejen ned.

81 Pro kommer med taster af holdbar PBT-plast eller det blødere, mere komfortorienterede Marble Mallow-materiale, hvilket gør det til en ideel mulighed for både gaming og produktivitet.

ANNONCE
OnePlus 81 Pro - OnePlus er klar med gamingtastatur OnePlus 81 Pro

Keyboardet har hot-swappable taster, programmerbar LED-belysning og mulighed for at omprogrammere alle taster og det roterbare hjul.

OnePlus' nye tastatur understøtter forbindelser både med og uden ledning via henholdsvis USB eller Bluetooth og kan bruges med Windows, Mac, Linux og Android.

Forsalget starter den 18. juli, og salget begynder den 26. juli 2023. Winter Bonfire-versionen vil koste 1899 DKK, mens Summer Breeze-versionen vil koste 2099 DKK. Tastaturet kan købes på OnePlus' officielle hjemmeside.

ANNONCE
Del

Seneste nyt