Connery

Logitech går pop med ny serie af keyboards

Udstyrsproducenten tapper ind i populær pc-bølge på deres helt egen måde

Gennem de seneste år er mekaniske keyboards, cherry-switches, TKL-formfaktorer og udskiftelige keycaps blandt de mest populære buzzwords for udstyrsglade PC-gamere, og nu har Logitech forsøgt at samle op på alle trends i en ny produktlancering. 

POP Keys og POP Mouse er de nye produkter i LogitechStudio-lineuppet, der satser på at levere smarte og moderigtige produkter til en kundegruppe som er eftertragtet: Studerende. 

De nye produkter leverer den samlede pakke på en ret quirky måde, med runde former og pasteller som formentlig appellerer til en ret smal niche af PC-brugere. Man kan i hvert fald ikke klandre producenten, for ikke at forsøge sig med alternative looks.

"Studio-serien fra Logitech omfavner originaliteten hos hver enkelt individ derude," sagde Art O'Gnimh, vicepræsident for lifestyle business for creativity and productivity hos Logitech. "Med POP-Keys og POP Mouse har vi skabte innovative produkter, der sigter mod at være lige så udtryksfulde som vores brugere - med store personligheder og uden at gå på kompromis med produktiviteten."

POP tastaturet leveres med otte udskiftelige emoji-taster i æsken – fire af dem på selve tastaturet. Emoji-tasterne kan nemt tilpasses til din yndlings-emoji eller en anden praktisk genvej ved hjælp af Logitech Options-software, som er tilgængelig via et simpelt download til pc eller Mac. POP-musen har også en topknap, der åbner emoji-menuen og kan tilpasses med ét enkelt tryk.

Pris og tilgængelighed

De nye Logitech produkter er netop gået i handlen - Tastaturet POP Keys sælges for 699 mens musen POP Mouse får en vejledende pris på 149 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt