Connery

Vildskab: Lenovo Legion Phone Duel

Stylish outside - savage inside?

Du skal vide at Lenovo vil være der for gamerne. Også de mobile af slagsen. 

Det har de meldt ud i det ultimative statement, som den nye Lenovo Legion Phone Duel smartphone er. 

Det er svært ikke at sætte voldsomme tillægsord på den nye smartphone, for den står ud i mængden, i høj grad. 

ANNONCE
Lenovo Legion Phone Duel

Smartphonen er gennemført udviklet til krævende android-gamere, og det hele understreges ikke blot af et meget markant "gamer"-design, men også i det faktum, at smartphonen fra ende til anden, er tænkt i den horisontale position som det første - noget der også understreges af pop-up kameraet i fronten, der springer ud fra siden af smartphonen - eller toppen, når man vender den. 

ANNONCE
Vildskab: Lenovo Legion Phone Duel

Smartphonen har en vild indpakning - og denne gang dækker det også over nogle vilde specifikationer. 

Skærmen er 6.65" stor med Full-HD og en hurtig 144Hz opdateringshastighed - den er af AMOLED typen, og så understøttes den af super responsiv 240 Hz touch sampling - det hele er i pakken for at minimere lag så meget som muligt

Legion Phone Duel er udstyret med den pt. kraftigste mobilchip på markedet - Snapdragon 865+, der kommer med 5G som standard. 
High-end chipsettet kobles med op til 512 GB lagerplads og op til hele 16GB LPDDR5 RAM. Det er meget - og mere end man egentlig kunne have brug for lige pt. 

ANNONCE
Vildskab: Lenovo Legion Phone Duel

Vandkøling og dobbelt op på batteri

Dedikerede gamer-smartphones skal kunne komme af med varmen, og Lenovo er gået efter vandkøling i et lukket kobbersystem - og har i stedet for et stort batteri , placeret to 2500 mAh batterier i hver ende af smartphonen - det giver både balance, men skulle også hjælpe til at fordele varmen bedre - og gøre kølingen mere effektiv. 5000 mAh batterikapacitet i alt.

ANNONCE
Vildskab: Lenovo Legion Phone Duel

Vanvittig opladning

Gamer smartphonen trækker også muligheden for hurtig opladning til det maksimale - den kommer med 90 Watts 'Turbo Power Charging' - Der med TO ladekabler, kan lade smartphonen op til 50% på 10 minutter og 100% på 30 minutter.

Andre features
Legion Duel har selvfølgelig stereo-højttalere i et afbalanceret setup - som understøtter en 3D stereo oplevelse. 

Mens frontkameraet byder på 20MP, er det primære kamera på 64MP + 16MP - og der understøttes videooptagelse i 1080P eller 4K 30FPS. 

Pris og tilgængelighed

Lenovo Legion Phone Duel lanceres i Kina med det samme, men kommer til Europa senere på året - priserne er endnu ikke fastlagt herhjemme, men der bliver forskellige modeller med henholdsvis 12 og 16GB RAM. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce