Connery

Dansk virksomhed vil dominere lyden på det globale gamingmarked

EPOS bygger videre på Sennheiser Gaming

Kender du navnet EPOS? Hvis ikke, så kender du med garanti Sennheiser. 

EPOS er en ny virksomhed, der udspringer af af Demant (Store på høreapparater!) og virksomheden er sat i verden, for blandt andet at fremstille avanceret lyd til gamere.

Med sig har de den eksisterende viden og portefølje af Sennheiser Gaming produkter, og nu er det bare verden der skal overtages. 

ANNONCE
Dansk virksomhed vil dominere lyden på det globale gamingmarked

  lyder det i en pressemeddelelse, hvor virksomheden annoncerer deres ambitioner på gamingmarkedet. 

"Med vores ambition om at gøre EPOS til branchens førende inden for førsteklasses lydløsninger til gaming sigter vi mod at blive det foretrukne brand for gamere, der gerne vil skubbe deres egne grænser - og frigøre deres potentiale - gennem "The Power of Audio".

Vi har set en fantastisk mulighed for at nære dette segment ved at etablere et dedikeret og globalt team af brancheeksperter, og vi vil fortsat skabe løsninger til en fordybende lydoplevelse. Med lyd som en central dagsorden i branchen ser vi frem til at følge det globale gaminglandskab udvikle sig endnu mere i de kommende år." fortæller Jesper Dalberg-Larsen, adm. direktør for EPOS, i et skriv til pressen. 

Lanceringen af det nye lydbrands første store produkt er sat til oktober 2020 og understøttes af en stor kampagne der rulles ud i løbet af 2020.

For at kickstarte det hele, har man lavet en vild - vild - introvideo, og den kan du tjekke ud her:

ANNONCE
EPOS - Out of this world
Del

Seneste nyt

Annonce