Connery

Sonos Move er endelig tilgængelig i hvid

Sonos formidable multifunktionelle højttaler er en smart sommerplan

Når man kigger tilbage på Sonos-lanceringer gennem tiden, har det mere været reglen end undtagelsen, at nye produkter blev lanceret i to farver: Sort og hvid - flere modeller har så efterfølgende haft mulighed for at dukke op i mere specielle udgaver og lakeringer, ofte i forbindelse med porduktsamarbejder med andre brands.

Men da Sonos i efteråret 2019 lancerede den nye Sonos Move højttaler, var sort den eneste mulighed. 

Sonos Move, der i øvrigt er en af de bedste nyheder fra Sonos i længere tid - med både klassisk Sonos funktionalitet, batteri og mulighed for at benytte den som udendørs bluetooth højttaler, har nu fået rettet op på "fejlen" ved at komme i en hvid variant. 

ANNONCE
Sonos Move er endelig tilgængelig i hvid

En del af DNAen i denne højttaler, er at den skal være modstandsdygtig over for vejr og vind - og hvor et sort finish er lettere at finde i bestandige farvemuligheder, kunne man godt forestille sig, at en hvid højttaler er mere sart overfor solens ståler. 

Men Sonos fortæller, at både den sorte og den nye hvide udgave er UV-resistente. 

ANNONCE
Sonos Move er endelig tilgængelig i hvid

I samme omgang som lanceringen af den hvide højttaler, har Sonos også udgivet en softwareopdatering hen over sommeren 2020, der giver højttaleren en hel ekstra times batterilevetid - så den nu når op på 11 timers afspilning, udenfor laderammen. Det er en nyhed der er værd at tage med. 

Sonos Move i Lunar White er allerede på markedet, og højttaleren har en vejledende salgspris på 2.999,- kroner. 

Find den hos Hifiklubben.

ANNONCE
Del

Seneste nyt