Connery

Agatha All Along-finalen kommer før tid: Både afsnit 8 og 9 lanceres onsdag nat

Heksefinalen nærmer sig!

Marvels serier i relief til MCU er altid en spændende oplevelse, som kan stikke i alle retninger - en af dem, som tog røven på os alle, var Wanda-Vision med sin anderledes tempo og mystiske build-up til forståelsen bag hele sitcom-universet.

Bikarakteren Agatha fik for nyligt sin egen serie som en spin-off til WandaVision - og den fik for alvor delt vandene i starten, men nu begynder folk mere og mere at lade sig opsluge af universet.

Og nu er der kun to afsnit tilbage - men du skal i denne omgang ikke vente to uger på finalen. Den kommer nemlig på samme tid som det foregående afsnit!

Både afsnit 8 og 9 bliver udgivet samtidigt natten til torsdag d. 31. oktober, hvor serien dermed får en spektakulær dobbelt-episode finale.

Begge episoder kan streames samme aften kl. 03:00 dansk tid, og serien afsluttes lige op til Halloween – en perfekt timing for dens mørke og mystiske univers.

Serien følger Agatha Harkness (Kathryn Hahn), der først blev introduceret i den Emmy-vindende serie WandaVision, og følger hendes exit fra Wanda Maximoffs famøse trylleformular, der drænede Agatha for hendes kræfter og bandt hende til det fiktive univers, som Wanda havde bygget op.

Hun slipper væk og allierer sig med andre hekse for at finde den famøse Witches Road for at få sine kræfter tilbage - men vejen er ikke ligetil. 

SPOILERS I NÆSTE AFSNIT!

.

.

Vi fik et par store afsløringer i de foregående afsnit - karakteren "Teen" blev afsløret som værende en form for afkom af Wanda Maximoff og Agathas kærlighedsinteresse Rio var i virkeligheden Døden selv.

Så vi skal have fundet en passende sløjfe på deres eventyr - finaleafsnittene vil afsløre, hvem der slipper helskindet ud af Heksevejen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt