Connery

Sonos CEO: Vi gik galt i byen helt fra starten af.

Højttalerbrandet trækker i land

Efter sidste uges udmelding om, at al support af tidlige varianter af højttalerfabrikantens tidlige produkter ville blive udfaset i ma j, ændrer SONOS nu retning. 

Den første udmelding fra SONOS, fik brugerne op på barrikaderne, og det har ikke været sjovt, at skulle forsvare virksomhedens beslutning. 

Nu har SONOS ændret retning, en smule. Det sker i form af et brev fra brandets direktør Patrick Spence, der både er udgivet på SONOS Blog, samt sendt som mail til alle brugere af de implicerede produkter. 

"Vi har lyttet til jer. Vi gik galt i byen helt fra starten af. Jeg vil gerne undskylde for den fejltagelse, og vil personligt forsikre jer om vejen fremad." lyder det indledningsvist fra Spence.

I udmeldingen understreger SONOS, at produkterne der ophører med softwareopdateringer til maj, fortsat vil virke præcis som de gør i dag - det har hele tiden været meningen. 

"Vi lægger dem ikke på hylden, vi tvinger dem ikke til at blive forældede, og vi fjerner ikke noget. Mange af jer har investeret meget i jeres Sonos-systemer, og vi har tænkt os at respektere den investering, så længe det er muligt." fortsætter Spence.

Problemløsningen finder sted i, at Sonos nu har besluttet at de fortsat vil foretage sikkerhedsopdateringer og fjerne systemfejl på de ældre produkter, så længe det er muligt. 

"Hvis vi løber ind i problemer, der berører den essentielle oplevelse, og hvis disse problemer ikke kan løses, vil vi tilbyde en alternativ løsning og informere brugerne om eventuelle ændringer i oplevelsen."

Et andet stort problem med den indledende plan, var at nye SONOS-produkter, der måtte indgå i konfigurationer med ældre - ramt af opdateringsstoppet, heller ikke længere ville modtage opdateringer. 

Det problem fortæller Spence, at SONOS også har taget en ny tilgang til:

"For det andet, vi har lyttet til jer vedrørende problemet med at ældre og moderne produkter ikke kan fungere sammen i jeres hjem. Vi arbejder på en løsning til at adskille dit system, sådan at moderne produkter arbejder sammen og får de nyeste funktioner, mens forældede produkter arbejder sammen og fortsætter på deres nuværende niveau. Vi er ved at færdiggøre denne plan, og vi deler mere med jer i de kommende uger."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce