Connery

SONOS Arc: Ny soundbar til hjemmebiografen

En længe ventet afløser til Playbar - nu tilgængelig

Da Sonos i 2012 introducerede deres Playbar soundbar, var de blandt de foretrukne udbydere af multiroom-lydsystemer, og selvom der siden da er kommet flere om buddet, er Sonos stadig med helt i toppen. 

Men Playbar har sine begrænsninger, og derfor er Sonos langt om længe klar med en ny soundbar. Den hedder SONOS Arc. 

ANNONCE
Sonos Arc - SONOS Arc: Ny soundbar til hjemmebiografen Sonos Arc

De umiddelbare fordele i SONOS Arc er ikke bare på lydsiden, men også i de omkringliggende funktioner. 

  • SONOS Arc har fået en markant forbedret lydside i forhold til forgængeren, og med 11 drivere og en god bas er den nye Arc Soundbar også leveringsdygtig i Dolby Atmos surround. 
  • Arc har også indbyggede stemmeassistenter, så man kan gå videre end blot Sonos-systemets App. De stemmestyrede assistenter ved lanceringen er Google Assistant og Amazon Alexa - og lydbaren kan også styres fra Apple AirPlay 2. 
  • Soundbaren kan udbygges til et ægte surroundsytem med tilslutning af en Sub og et på Sonos One SL-surroundhøjttalere. 
ANNONCE
Sonos Arc i fuldt surround-setup - SONOS Arc: Ny soundbar til hjemmebiografen Sonos Arc i fuldt surround-setup

Arc kører på Sonos' nye platform for lydoplevelser med uforlignelige valgmuligheder for hvad du kan lytte til og hvordan du styrer den, og selvfølgelig med mulighed for udvidelse af systemet. Sonos Arc er tilgængelig fra 10. juni til 6.699 kr og kan forudbestilles fra i dag på sonos.com. 


"Hjemmet har måske aldrig spillet en større rolle i vores liv end netop nu, og vi har altid ønsket at gøre hjemmet rarere med fantastisk lyd og nye oplevelser. Arc bringer lyden af vores yndlingsserier og -kunstnere til live som aldrig før," siger Patrick Spence, Sonos CEO. "Vores mål er at gøre ethvert TV-rum til et sted, hvor du nemt kan nyde al den fremragende streaming af video og musik, som findes i dag. Arc understreget vores engagement i genial lyd og design, og sætter en helt ny standard for soundbarer." 

Sonos Arc har 11 drivere, heraf to opadrettede til 3D-lyd yder en dramatisk klarhed, detaljering og dybde. Arc er tunet i samarbejde med Oscar-vindende lydteknikere og tilpasser sin lydprofil via software på grundlag af hjemmebiografens konfiguration, og hvad der afspilles, uanset om det er stereo, Dolby Audio 5.1 eller Dolby Atmos. 


Man kan finjustere Arcs lyd i Sonos-appen med funktioner som taleforbedring til at gøre stemmer tydeligere, natlyd til at dæmpe larmende eksplosioner og en opdatering til Sonos' Trueplay-teknologi, der afstemmer Arcs akustiske profil til rummet og tager højde for den vandrette og lodrette lyd, omsluttende lyd giver. 


Arc fås i mat sort og mat hvid og har et 270-graders afrundet plastikgitter og et stilrent og ensartet ydre. Den kan både placeres foran et stående TV eller monteres på væggen med et specialdesignet beslag. Den er nem at tilslutte via en HDMI eARC- eller HDMI ARC-forbindelse. 


Arc bygger på Sonos' nye S2 softwareplatform og kan både styres med den nye Sonos-app, TV'ets fjernbetjening, Apple AirPlay 2 eller stemmen via Google Assistent og Amazon Alexa. 

ANNONCE
SONOS Arc

Pris og tilgængelighed

Sonos Arc er tilgængelig fra 10. juni til 6.699 kroner.

(Pre-order på HiFiklubben fra 13. maj)

Del

Seneste nyt