Connery

Fremtidens Hjem slår dørene op i Jylland

Det ultimative danske smart-home åbner på ny lokation

"Fremtidens Hjem" har gennem de seneste år været at finde i Vindinge ved Roskilde - det daværende hjem havde sidste åbningsdag 5. december 2021, men nu føres konceptet videre på ny adresse i Fredericia. 

Fremtidens Hjem er en slags levende udstillingshus, hvor virksomheder fra tech-industrien i samarbejde præsenterer visionen for hjemmet i den nære fremtid, hvor alle kategorier kan tale sammen og altså skulle gøre hverdagslivet en anelse lettere. 

"Der er sket meget, siden vi åbnede det første hus i 2019, især på det grønne område. Her er Fredericia den perfekte lokation - det er Danmarks samlingspunkt for grøn omstilling med mange af de store spillere samlet her," siger han.

Et af de nye initiativer er netop, at huset denne gang fokuserer mere på det grønne. Blandt andet installerer holdet bag en ladestander, der er offentlig tilgængelig og åben for alle elbilsejere.

"Vi har valgt at have et energiselskab som hovedpartner for at vise samspillet mellem teknologien og den grønne omstilling praksis. I fællesskab med EWII vil vi forsøge at give besøgende i Fremtidens Hjem Fredericia gode ideer til, hvordan de med teknologi kan gøre deres egen hverdag en smule grønnere," lyder det fra Torben Vognsen, direktør i Homewize som står bag Fremtidens Hjem. 

Energiselskabet EWII er hovedpartner på det nye hus, mens i alt 14 tech-virksomheder også vil være tilstede på adressen: Samsung, Schneider Electrics, Weber, Panasonic, Sonos, Epson, Gardena, Acer, Ledvance, DAO, Orbital Systems, ZACO, auping samt Netatmo.

Fremtidens Hjem åbner officielt d. 24. februar.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce