Connery

Sonos Radio: Hvad er det egentlig?

Sonos nye musiktjeneste er endelig live i Danmark

Sonos Radio?! Men jeg har da ingen problemer med at finde radio i mit Sonos-system...

Da Sonos først annoncerede deres nye tiltag, viftede jeg det hen som ligegyldigt - men nu er det langt om længe blevet lanceret i Danmark - og måske relevant for dig. 

Sonos Radio er betegnelsen for flere forskellige tiltag fra Sonos - først med et katalog på over 60.000 radionkanaler og aggregatorere som TuneIn, hvilket betyder du kun behøver at søge efter dine favoritstationer et sted i appen. 

Men det er mere. 

Sonos Sound System leverer eksklusivt indhold fra forskellige samarbejdspartnere verden over.

"Det ugentlige program Sonos Sound System graver dybt i artisternes musikalske inspiration og byder i den kommende tid på bidrag fra blandt andre Beverly Glenn-Copeland, Erykah Badu, A$AP Ferg og Laurie Anderson. Allerede nu kan man lytte til
programmer med Thom Yorke fra Radiohead, David Byrne fra Talking Heads og mange andre internationalt anerkendte artister." lyder den officielle udmelding fra Sonos. 

Sonos Stations er et udvalg af kuraterede stationer. På sin vis minder det på en måde som Spotify men altså i Sonos egen lomme.

"På de mere end 30 reklamefinansierede Sonos Stations kan lytterne desuden nyde godt af genrestationer om 90'erne og 00'erne, julestationer og regionale stationer, hvor man kan udforske håndplukket musik fra bl.a. England, Frankrig og Tyskland."

Sonos Radio HD er en abonnementstjeneste med en række originale radiostationer fra både artister og musikeksperter, der som noget helt nyt kan afspilles i ægte HD. Tjenesten skydes i gang i dag med bl.a. en radiostation fra countrylegenden Dolly Parton.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce