Connery

Sonos Roam: Den billigste Sonos højttaler til dato

Den nye bærbare højttaler fra Sonos vil ud i det fri

Timingen er god. Store dele af verdens befolkning hungrer på at komme ud i det fri - under solen, væk fra hulen og corona-kedsomheden. Sommeren er lige om hjørnet - og nu har Sonos set sit snit, til at annoncere en ny bærbar højttaler. 

Sonos Roam er det første produkt fra Sonos, der sådan ægte er tiltænkt et liv som transportabel højttaler. 

For et par år siden udkom Sonos Move - den første Sonos højttaler med indbygget batteri og bluetooth-funktionalitet - og selvom den højttaler også er flytbar, er den ikke transportabel i samme grad som den nye højttaler Roam.

ANNONCE
Sonos Roam - Sonos Roam: Den billigste Sonos højttaler til dato Sonos Roam

Sonos Roam er også den mindste højttaler fra Sonos - men det lader til, at den stadig har en form for heft - den lille højttaler vejer godt et halvt kilo- og leverer op til 10 timers spilletid på en opladning. 

Roam fungerer selvfølgelig gnidningsløst med Sonos øvrige trådløse højttalersystem - men med et tryk på en knap, kan den skifte fra WiFi-forbindelse til Bluetooth - og så er den klar til at rejse med ud i verden på oplevelse. 

Der er sikkerhed fra vind og vejr med en vandtæt IP67 certificering og den trekantede konstruktion er udført med silikone-endestykker og fysiske knapper - der begge er med til at sikre højttaleren mod skader fra slag. 

ANNONCE
Sonos Roam er tilgængelig i to farver - Sonos Roam: Den billigste Sonos højttaler til dato Sonos Roam er tilgængelig i to farver

Opladningen foregår med et medfølgende USB-C kabel, men det er også muligt at oplade den med en trådløs Qi-oplader - ligesom Sonos selv har udviklet en magnetisk oplader - der dog tilkøbes seperat.

Den nye højttaler lanceres i to farver; Shadow Black og Lunar White. 


Pris og tilgængelighed

Sonos Roam lanceres den 20. april 2021 til en vejl. salgspris på 1.490,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt