Connery

Sidste kostumer fra The Punisher og Defenders Netflix-Marvel serierne går på auktion

Endegyldigt farvel til videreførelse?

På trods af stor succes for både Marvel og Netflix, blev superhelteserier som Jessica Jones, Daredevil, Defenders og The Punisher aflyst på stribe - lige inden Disney (Der ejer Marvel) var klar til at annoncere deres egen streamingtjeneste

Der var længe forhåbninger og rygter om, at serierne måske kunne genoptages med nye sæsoner på Disney+, men det er efterhånden blevet manet godt og grundigt til jorden. Og hvis ikke man var overbevist, er annonceringen af den Prop-store auktionen fra de sidst-aflyste serier Defenders og The Punisher, med til at sætte en stor fed streg under det: Netflix-heltene føres ikke videre. 

På den lyse side, giver det nu superhelte-fans mulighed for at få fat i ægte Hollywood-rekvisitter som Daredevils maske, Iron Fists Defender's-kostume, Luke Cages hoodie, Frank Castles Punisher-vest (yeah!) eller Jessica Jones læderjakke. 

Det er amerikanske Propstore der afholder den eksklusive auktion, der består af mere end 500 originale kostumer og rekvisitter, og det er altså både størstedelen af effekterne fra The Punisher-serien, Defenders-serien og de resterende hoved-efekter fra de øvrige, af Netflix' tur i superheltemanegen. 

Auktionen afholdes online Juni 2020, men auktionæren har allerede listet et preview-galleri. Tjek det her, hvis du er nysgerrig. 

ANNONCE
Propstore.com - Sidste kostumer fra The Punisher og Defenders Netflix-Marvel serierne går på auktion Propstore.com
Del

Seneste nyt