Connery

Mike Colter (Luke Cage) deler sine workout-tips

Få Powermans tre nøgleråd

Mike Colter, der netop nu er aktuel i den nye sæson af Marvel's Luke Cage på Netflix, er uden tvivl i super god form. 

Den 41-årige skuespiller, jep 41, har for nyligt været ude og fortælle lidt om, hvordan hans workout-rutine egentlig ser ud, og den er faktisk så tilgængelig, at selv du kan være med! 

ANNONCE

Colter fortæller, at han slet ikke træner så meget som han vil. Det skyldes at han bor i Los Angeles, men filmer til Luke Cage i New York. Det betyder altså en del rejsetid, foruden selve arbejdet. 

"Jeg træner når jeg kan. Idéelt set, ville jeg gerne træne meget hårdt, men sådan er mit liv bare ikke indrettet. Det kan godt være, at jeg kan træne i dag, men i morgen er min dag fyldt med rejser og dagen efter skal jeg filme. Så jeg presser træningen ind, når jeg kan komme til det. Hvis jeg får to dage om ugen til træning, må jeg få det meste ud af dem - og hvis jeg får tre dage, er det rigtigt godt."

ANNONCE

Hans træningsrutine involverer en runde der inkluderer abs, lunges, bænkpres, benpres og squats, som følges op af de tre følgende nøglepunkter:

1. Udstrækning

"Mange undervurderer hvor meget udstrækning og nedkøling af musklerne betyder. Foam rolleren er din ven, og du må ikke være bange for den! (Heller ikke selvom det mest er pigerne der leger med den, i dit lokale center!)

2. Diæt

"Hvis du træner meget hårdt og ikke putter brændstof i tanken, så spilder du din tid. Musklerne kommer ikke til at reagere som de skal, hvis ikke du fodrer dem med kulhydrater og carbohydrater, der hjælper dig med at restituere. 

3. Søvn

"Du har brug for 7-8 timers søvn, hvis du vil have den rette restituering. Hvis ikke du kan få tid til otte timer i streg, må du finde tid til en lur i løbet af dagen!".

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt