Connery

OneTake Spil del 100

OneTake runder afsnit nr 100, og det bliver der selvfølgelig snakket lidt om

OneTake Spil del 100
For cirka 2 1/2 år siden startede et lille eventyr, det eventyr hedder OneTake.
Med denne ugens program er vi oppe på nummer 100 i serien og rammer derfor en lille milepæl, det ændrer dog ikke på formatet, det er stadigvæk 20 minutter om ugens spilnyheder råt, uklippet og uhøjtideligt, der er dog mulighed for at se se “Bonus Round” et lille tillægsprogram, hvor vi tillader os at være selvfede og hylde det lille eventyr.
Blandt ugens nyheder tales der blandt andet om Unreal Tournament, der er nyt på vej, og det er ikke udviklet, som man normalt gør.
Kickstarter, der normalt indkasserer en masse credit for at være en enestående platform er nu under beskydning fra selveste staten Washington.

Når noget bliver mange penge værd, vil mange have en bid af kagen, det mærker folkene bag Oculus Rift. Sådan er det vel at have et produkt, der giver dig muligheden for at være fri som fuglen, for ja, det er faktisk tilfældet og en af ugens lidt mere skæve nyheder.
Der bruges enormt mange penge på udvikling af spil, GTA V slog på den front mange rekorder – nu kommer der et spil, der koster dobbelt så meget.

Kevin Spacey i Call of Duty; en genistreg eller spild af penge?
 
Blandt de indsendte kommentarer er der blandt andet en seer, der irettesætter Bense, der må arbejde for tilgivelse.

Jubilæums konkurrence
I anledning af program nummer 100 – afvikles der en konkurrence. For at deltage skal du være kreativ. Præmien du kæmper om er dog af en ukendt størrelse.
 
Andre emner, Killing Floor, Shaq-Fu: Legend Reborn, ugens udgivelser og en “Rød Kuffert”, med indhold sendt en fra en seer, der rører og imponerer værterne.


Du kan stille dine spørgsmål til OneTake under programmet her eller direkte i den her forumtråd: OneTake og du kan skrive her, hvis du har en idé til: “Den Røde Kuffert
 
God Fornøjelse
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce