Connery

GTA sylter PC ejerne (OneTake Spil del 106)

Er det fair at PC må vente på GTA? Det og meget mere er emnerne i efterårets første udgave af OneTake Spil.

OneTake-spil er tilbage med første afsnit i efterårssæsonen 2014.

Det er næsten, som det plejer; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt – i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spil. Der er dog forskellige opdateringer af programmet.

I denne udgave bliver der blandt andet talt om balladen omkring FIFA 15. Hvorfor er spillerstats, som de er, og hvorfor kan de danske legender kun spilles på Xbox?

Batman: Arkham Knight tegner ifølge en af værterne til at blive det bedste Batman-spil til dato, der er kommet en udgivelsesdato, og så kører den nye udgave af Batmobilen åbenbart ikke kun rundt i Arkham Knight?

Streamingtjenesten Twitch er blevet opkøbt. Hvad det kan have af betydning for os, der bruger tjenesten, kommer Teemo med sit bud på. Hvad tror du?

Der bliver naturligvis også talt om det spil, der har været på de manges læber i den forgangne uge; Destiny. Det er blevet meldt ud at Activison vil bruge 500 millioner dollars på det nye Science-Fiction univers, værterne er dog ikke videre imponerede.

Det var også ugen hvor GTA V fik udgivelsesdato til PS4, Xbox One og PC – det ser ud til, at PC folket igen må væbne sig med tålmodighed.

Der er spørgsmål indsendt fra jer, der ser med, “Den Røde Kuffert” er tilbage, eller er den? Samt et par overraskelser.

God fornøjelse

*Den omtalte quiz kan findes på Pixel.tv i løbet af mandag d. 15/9 2014 og afsluttes torsdag 18/9 2014

* #mitspil – Dit billede kan uploades til instagram, twitter og fb, (husk at din profil skal være åben hvis vi skal kunne finde billede) Du kan også bare indsende til [email protected]

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce