Connery

Ny undersøgelse: Denne landsdel er mest kysseglad til firmajulefrokosten

Pas på snapsene i år!

Julefrokostsæsonen er over os, og det ender ofte med lidt for mange snaps og en efterfølgende alt for slem hovedpine. Og måske moralske tømmermænd. For antallet af snaps er ofte proportionelt med de mistede hæmninger, og måske vågner du op og ville ønske, du lige havde tænkt dig om en ekstra gang, inden du råsnavede hende blondinen midt på dansegulvet foran alle de andre. Hvilket jo i sig selv måse ikke er så slemt.

Medmindre hende blondinen faktisk er din chef, og alle de andre er jeres kollegaer. 

Hver femte har kysset med en kollega til en firmajulefrokost

YouGov har sat sig for at undersøge, hvordan danskerne opfører sig til firmajulefrokoster, og for nogen går det ikke stille for sig.

Undersøgelsen er baseret på 1045 interviews med repræsentativt udvalgte personer, og heriblandt har hver femte (18%) efter eget udsagn været for fuld og pinlig til en julefrokost på arbejdet. Og måske er det pinlige netop at kysse en kollega, for også en femtedel (19%) svarer ja til at have kysset med en kollega til julefrokosten. Især i Region Hovedstaden er de glade for at kysse kollegaer (27%), imens det i Midt- og Nordjylland kun er hver sjette (13%), der har kysset med en kollega til julefrokosten. 

Derudover har 8% spildt mad eller drikke ud over en kollega, 6% har været for syge til at gå arbejde dagen efter, og 3% har til julefrokosten formået at fornærme sin chef. 

Det er dog kun den ene halvdel, der lader til at begå alle pinlighederne - 52% svarer nemlig, at de har deltaget i en julefrokost på arbejdet uden hæmningsløs eller pinlig adfærd over for hverken chefen eller kollegaerne. 

Hvilken halvdel hører du til? 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce