Connery

Bliv klar til julefrokosten

En lille ekstra indsats kan gøre en stor forskel

Julefrokosterne er godt igang, og det er tid til at se lidt ekstra lækker ud. En ren skjorte og håret sat kan gøre meget, men har du overvejet at tage det skridtet videre? Er par små ekstra tips og tricks kan gøre meget, så man lige ser en tand mere lækker ud.

Der skal faktisk ikke særlig meget til, og du behøver ikke investere i tonsvis af nye produkter, der skal fylde på badeværelseshylden. Men en god scrub til ansigtet kan altså gøre den helt store forskel (jo jo, den er god nok!)

Badeanstalten har massevis af produkter, som alle kan bruges af både mænd og kvinder – så ønsker du at gå all in på hudpleje, kan du jo evt. give det i gave til kæresten og så bare låne lidt..

Alt-i-en løsning:

ANNONCE
Bliv klar til julefrokosten

Saltbar

Badeanstalten har her i efteråret relanceret deres saltbarer, som er den perfekte alt i en løsning til manden, der ikke ønsker at bruge lang tid på hudpleje. En saltbar er en sæbe, der består af 30% salt, hvilket vil sige, at den har samme milde vaskeaktive egenskaber som en almindelig sæbe, men samtidig samme blødgørende egenskaber som badesalt. Sæben virker rensende, desinficerende og blødgørende på huden, alt imens den fjerner døde hudceller og fremmer blodcirkulationen. Saltbaren er det perfekte alt-i-en produkt, som kan bruges til både krop og ansigt. Så når du alligevel (forhåbentlig) vasker dig om morgenen, så kunne du jo benytte en saltbar; flere gode egenskaber på den samme tid, win-win! 

Hvis du virkelig mener det:

ANNONCE
Bliv klar til julefrokosten

Ansigtsscrub

Du kan også tage den skridtet videre og gå all in med både ansigtsscrub og maske. Badeanstaltens ansigtsscrub giver frisk glød til tør og træt hud, som de fleste af os render rundt med her om vinteren. Scrubben fjerner effektivt døde hudceller og øger hudens blodcirkulation, samtidig med at den virker opkvikkende. Den er nem at bruge: Bare massér den ud på ren, fugtig hud og rens efter med varmt vand og bum: uimodståelig blød hud!

ANNONCE
Bliv klar til julefrokosten

Ansigtsmaske

Derefter kan du (evt. bag lukkede og låste døre, hvis det gør dig mere tryg) bruge en ansigtsmaske. Jeps, tro mig, det virker. Ansigtsmasken Okker Gokker er en lermaske, der absorberer urenheder og overskydende hudfedt. Det er altså den perfekte maske at benytte dagen inden en julefrokost for lige at give looket det sidste. 

ANNONCE

Så hvad siger du? Skal hudpleje være en del af din forberedelse til weekendens julefrokost? 

Find Badeanstaltens produkter her

Del

Seneste nyt

Annonce