Connery

Hvem vinder Premier League 2023?

Premier League-sæsonen 2022-23 løber frem til den 28. maj 2023. På skrivende fod er Manchester City favorit til at genvinde titlen. Nedenfor kigger vi på favoritterne til at løfte Premier League-trofæet i 2023.
 

Kan Guardiola gøre det igen?

Favoritten til at vinde Premier League afhænger naturligvis af hvem du spørger. Kigger du bookmakernes odds, er Manchester City favoritten til at vinde guldet igen. Manchester City vandt sæsonen i 2022 med et enkelt point mere end Liverpool. Det var den anden gang i træk at City vandt Premier League, og nu står de til at gennemføre et hattrick.
 
Norske Erling Haaland er skiftet til Manchester City. Han imponerede i sin debut i den lyseblå trøje. Efter kun 12 minutter i action for sin nye klub, scorede Haaland mod Bayern München. Haaland kan få en afgørende rolle for hvorvidt Guardiolas tropper genvinder guldet. 
 

Liverpool er den næststørste favorit

 Jürgen Klopps tropper fra Liverpool var de største favoritter til at vinde Champions League og Premier League i 2022. De tabte Champions League-finalen mod Real Madrid og endte på andenpladsen i Premier League. Uanset begge resultater er der ingen tvivl om at det er et af de bedste hold i Premier League lige nu.
 
De nåede til Champions League-finalen, som et af de bedste hold i Europa. Ligeledes vandt de FA Cup-finalen mod Chelsea. Det siger meget om holdet at de nåede på andenpladsen i Premier League og to vigtige finaler. Derfor er de ikke overraskende de næststørste favoritter til at vinde den bedste engelske liga i 2023. 
 

Hvad med Manchester United?

 Christian Eriksen er skiftet til Manchester United i det nordlige England. Derfor ønsker flere danskere at kende til klubbens sandsynligheder for at vinde Premier League-guld. På skrivende fod er de den femtestørste favorit. Manchester United endte på sjettepladsen i Premier League i den forrige sæson. Det betyder at de ikke skal spille Champions League, men i stedet Europa League. United har rekorden for at vinde den bedste engelske række flest gange. De har vundet engelsk guld 20 gange. Den seneste gang var dog tilbage i 2012-13, som efterhånden er et stykke tid siden. 
 

Tottenham og Chelsea er underdogs

 Manchester City og Liverpool er de to største favoritter og Manchester United er den femtestørste favorit. Derimellem har vi Chelsea og Tottenham. De to klubber fra den engelske hovedstad har ens odds fra flere bookmakere, når det kommer til titlen.
 Chelsea endte på tredjepladsen i 2022. Det er naturligvis flot, dog skal det siges at de havde langt op til toppen. Mens Manchester City og Liverpool endte med 93 og 92 point, endte Chelsea med 74. På fjerdepladsen endte Tottenham med 71 point. Derfor er listen med favoritter til at vinde Premier League lige nu præget af resultaterne fra sæsonen 2021-22. 
 
Chelsea har vundet Premier League seks gange. Den seneste gang var i 2016-17. Tottenham har endnu ikke vundet Premier League med det nuværende format. De har vundet den bedste engelske række i 1951 og 1961, men indtil nu har de altså ikke vundet Premier League. Dog skal en gang jo være den første. Spørgsmålet er om de kan overraske og slå de andre favoritter fra City, Liverpool og Chelsea. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce