Connery

Fyre på Reddit fortæller om de værste måder, de er blevet lagt an på af kvinder

Har du nogensinde prøvet noget lignende, vil vi meget gerne høre om det!

Nu er det ikke, fordi jeg vil starte den helt store kønsdebat, men correct me if I'm wrong.. ifølge min erfaring er det som oftest fyren, der lægger an på pigen. Kald det gammeldags, kald det uretfærdigt, uanset hvad er det bare oftest sådan, det foregår. Men det sker jo også, at kvinder bevæger sig ud af deres comfortzone, og når det sker, er det altså ikke altid lige vellykket. Det viser disse eksempler fra Reddit tydeligt, hvor spørgsmålet "Guys of Reddit, what’s the creepiest/weirdest way a woman has hit on you?" blev stillet. 

Vi har samlet de bedste svar lige her - der er virkelig nogen crazy girls derude! 

ccnova

Jeg kørte engang ved et limousine-firma. Jeg samlede et velhavende, godt beruset, midaldrende par op, og kvinden stak sit ansigt helt op mellem forsæderne og stirrede på mig i et par minutter, indtil hun sagde "så, vil du kneppe i nat?"

Jeg sagde ingenting, jeg lod som om, hun ikke talte til mig, og jeg mødte hendes mands øjne i spejlet. Han rullede med øjnene og rystede trist på hovedet. Da vi ankom til deres sted, var dørmanden nødt til vitterligt at trække hende ud af bilen. 

hgt145

Min kammerats kæreste dukkede op foran min dør og ville have sex. Hun erklærede sin kærlighed for mig, og hun havde bygget et helt forhold mellem os to op i sit hoved. Altså, hun havde fundet på vores sang og sådan. Hun sagde, at den eneste grund, til hun stadig var sammen med min ven, var, så hun kunne se mig. Jeg var rimelig skræmt. Jeg var høflig, men jeg fortalte hende, at jeg ikke var interesseret. Jeg sørgede for, hun kom sikkert hjem, og så ringede jeg til min ven for at fortælle ham, hvad der var sket. Da han konfronterede hende med det, sagde hun, at vi havde haft sex den nat. Han ringede til mig og satte telefonen på højtaler foran hende og spurgte, hvad der var sket. Jeg fortalte ham samme historie som aftenen før. Han slog op med hende og smed hende ud. Hun sendte mig en e-mail omkring 6 måneder senere for at fortælle mig, at hun savnede mig. Jeg svarede ikke. 

bigkodack

Der var en pige, som sendte mig et selvmordsbrev og fortalte mig "jeg elsker dig så højt, at jeg vil dø uden dig". Vi havde snakket sammen i omkring 3 dage, da dette skete. 

MrFuxIt:

En slasket, fuld cougar på en snusket bar i West Virginia ragede mig i skridtet, da jeg gik forbi og sagde højt "mmm, mama likes her salami". 

For at være ærlig.. jeg blev ikke en gang fornærmet. 

mostlyemptyspace

En pige som boede i mit område kontaktede mig på Facebook og sagde, hun var på udkig efter venner og spurgte, om vi skulle mødes. Jeg var også selv ny i området, så den var jeg med på. Vi mødtes på en bar og hun var en lille trold af en kvinde. Ikke kun var hun fed og grim, hun havde også en grim personlighed og brokkede sig over alt. 

Jeg prøvede at være høflig, sagde jeg havde andre planer og var nødt til at gå, men hun fulgte efter mig. Akavet lod jeg hende følge med hjem til en vens hus. Efter bare 10 minutter havde mine venner set sig sur på hende, og værten trak mig til side og sagde, jeg var nødt til at få hende ud herfra. 

Jeg tilbød hende at køre hende tilbage til hendes hus, og da vi ankom, spurgte hun, om jeg ville med ind. Jeg sagde pænt nej tak, og hun sagde, at jeg kunne gøre, hvad end jeg ville med hende. Det havde jeg virkelig ikke lyst til, så jeg sagde tak, men nej tak. Hun siger så, at hun ikke stiger ud af bilen, før jeg går med til at komme med indenfor og få et blowjob. Efter stor overvejelse sagde jeg ok og fulgte efter hende til døren. Hun havde et hegn med en låge i, så så snart hun var gået igennem, smækkede jeg lågen i og løb tilbage til min bil. 

Hun begyndte at råbe og skrige og forsøgte at åbne bildøren, som jeg hurtigt havde låst. Jeg prøvede at køre, men hun blokerede bilen. Jeg bakkede over kantstenen for at komme omkring hende, og hun skubbede til mine sidespejle og bøjede min antenne, imens hun skreg alverdens ting. 

tyronebbflat:

Jeg var til et open mic arrangement, og der var en fed Jamaican kvinde dobbelt så gammel som mig, som sang en sang med omkvædet “There is a thin line between liking and loving, and a thick line between LICKING AND FUCKING”. Sangen varede i 6 minutter, og igennem hele sangen stirrede hun mig intenst i øjnene. 

[Kilde: Reddit]

Del