Connery

Reddit fortæller: De mærkeligste navne, vi har hørt - Del 2

Artie kan fx være forkortelse for Artoodeetoo

Det er ikke længe siden, vi skrev om mærkelige navne her på siden. Det viser sig dog, at der er mange flere, hvor de kommer fra. Fx kan man jo kigge på de medicinske termer, hvis inspirationen er ikke eksisterende. Candidiasis lyder da umiddelbart som et sødt navn, ikke? Lige indtil man finder ud af, hvad det egentlig betyder.. 

UnPlainJane23

En pige, jeg gik i skole med, døbte hendes søn "Da'Coldest". Hvor jeg kommer fra, bruger vi "cold" på to måder. 1) Den normale betydning. 2) Når noget er cool. Så ja, hendes søn var Da'Coldest. 

MEGA-DESK

En kvinde, som min mor kendte, fødte tvillinger. Eftersom hun ikke havde givet dem navne endnu, skrev lægerne Boy A og Boy B på deres skilte. Kvinden troede, at lægerne havde navngivet børnene for hende, og derfor hedder drengene nu Boya og Boyb. 

siovhy

Der var en dreng i min klasse, vi kaldte Artie. Forkortelse for Artoodeetoo. Han var født i 1977. 

mamitaveneno

Min lærer, som også var sygeplejerske, sagde, at der var en dame, der døbte sin datter Candidiasis, som er det medicinske term for svamp. Min lærer forklarede hende, hvad det egentlig betød, men damen var ligeglad. 

Jane62

Jeg kendte en, hvis navn blev stavet Stay-C. 

Nottoo____

Der er alt for mange mødre, der hører ord på fødselsstuerne og synes, det lyder pænt. Der er alt for mange piger derude, der hedder Placenta (moderkage). 

ANNONCE

AcrolloPeed

Jeg kender en familie, som kaldte deres søn for "Doctor" og deres datter for "Sherlock". Ja, de er store fans af britisk tv. 

skelebone

Jeg kendte nogen, som kaldte deres søn Odysseus Erasmus.

lynjen79

En dreng, min sød legede med, hed Cartier. 

Mega_Dragonzord

Jeg havde engang en nabo, som hed "Patrina". Det var en sammensætning af hendes forældres navne, Pat og Tina. 

MediocreAnchovies

Soya. Hendes mor sagde, at hun godt kunne lide navnet Sawyer, men hun ville gerne fejre, at hun var veganer. Og så blev Soya født. Sødt barn, dumt navn. 

creepysnowflake

Jeg hjalp en pige med at føde. Hun hed Fantasy og kaldte sit barn Reality. 

Babyhandgrenade

En pige i min klasse hed Kamera. Jeg havde også en lærer, der hed Mary Christmas. Og en anden klassekammerat, der hed Candy Barr. 

noggaful

Jeg kendte et søskendepar, der hed Mountain og Starshine. Mountain blev født i den skolebus, hans forældre boede i.. 

[Kilde: Reddit]

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce