Connery

Få styr på indretningen med mobilen

Benytter du en gardinløsning i form af lagner?

God stil er kommet på mode igen. Det betyder også, at man helst skal have styr på indretningen i boligen. De tider, hvor man kunne slippe afsted med et at bruge lagner som gardiner eller bruge køkkenet som affaldskælder er helt klart forbi.  

Når man byder folk inden for i sit hjem, så viser man samtidig, hvilken person man er. Og her afslører boligen faktisk mere om os, end vi går og tror. For selv om man ligner en person med tjek på tingene og det helt rigtige tøj, så vil gæster i hjemmet være langt mere tilbøjelige til at huske sure sokker på gulvet, en gardinløsning i form af lagner eller et køkken, der er svært at få øje på bag bjerge af gamle pizzabakker.  

Gardiner viser din stil 

Gardiner kan mere end bare holde lyset ude. De sender også et signal om, hvem man er og er i høj grad med til at vise, om man er en person med stil og god smag eller ej. Hos onlinebutikker som Nyegardiner.dk oplever man for tiden en stigende interesse for pæne, stilfulde gardiner og sammenhængende gardinløsninger til hjemmet. Og hvis man ikke helt selv har styr på, hvad man skal vælge, kan man bruge apps som Curtain Ideas til at få noget inspiration.  

Få hjælp med indretningen 

Det er i et hele tagen en god ide at få lidt hjælp til boligindretningen, hvis man ikke er helt sikker på, hvilken stil man ønsker sig. Her kan vi varmt anbefale Bolius.dk, der giver gode tips om, hvordan man finder sin stil og efterfølgende indretter boligen. Har man brug for gode råd, kan man også kigge forbi Boligliv.dk, der er klar med en masse tips og tricks til boligen. Hvis man er mere ambitiøs, kan man hente en app, som gør det muligt at lave en 3D model af boligen. Vi er for eksempel faldet over denne her: Interior Design for iPad. Når man har lavet en model af sin bolig, kan man afprøve, hvordan den vil se ud med forskellige indretninger, farver og så videre. Interior Design for iPad koster 59 kr., men hvis man synes, det er for dyrt, er der også gratis apps til samme formål. For eksempel bruge Homestyler Interior Design, der bådes findes i versioner til iOS og til Android. App’en koster ikke en krone, og man kan bruge sine egne fotos af boligen til at afprøve forskellige indretningsmuligheder.  

Møblerne er også vigtige 

Møbler er med til at skabe stilen, så derfor er det naturligvis også noget, man skal have styr på. Men selv om man har fundet sin drømmesofa eller –seng, er det ikke sikkert at tingene passer sammen med resten af møblementet. Her vil man nok nøjes med at prøve at forestille sig, hvordan det ser ud eller måske endda købe tingene med hjem på prøve. Og selv om det er en mulighed, findes der også en anden løsning. Man kan hente IKEAs egen app, hvor man har mulighed for at bruge sin mobil eller tablet til at skabe en virtuel model af sit hjem, som det vil se ud med møbler fra IKEAs aktuelle katalog. Og på IKEAs hjemmeside finder man et program, der gør det muligt at tegne boligen op og indrette den. Det koster ikke noget, men kræver, at man opretter en profil som bruger. Der er altså masser af muligheder for at gøre noget ved boligen, selv om man ikke er boligekspert. Så se at komme i gang, for der er igen undskyldning for dårlig stil i hjemmet.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce