Connery

Cut'N'Move optræder til DeeJay Awards på torsdag

Cut'N'Move modtager ny ærespris navngivet efter Laid Back hit

På torsdag afholdes Danish DeeJay Awards på Train i Aarhus, og i den forbindelse bliver der for første gang uddelt en ny ærespris, opkaldt efter Laid Backs store hit fra 1981, "White Horse”.
Danish DeeJay Awards har i samarbejde med Laid Back indstiftet denne nye pris for at hylde de største og/eller mest betydningsfulde danske klubklassikere.
Da prisen bærer navnet “White Horse”-Prisen, så er det naturligvis således at Laid Back indskriver sig som de første i en forhåbentlig lang række af perler.

Til DDJA, på torsdag, skal prisen straks gives videre til de næste i rækken. Med tanke på at DDJA afholdes i Aarhus for første gang, og det i år er 25 år siden at den internationale udgave af “Take No Crap” (Get Serious) hittede, så er det næsten helt naturligt at give prisen til Cut’n’Move, bandet der nævnes som dem der for alvor startede dancebølgen i Danmark. Cut’N’Move bestod af Jens Kjær Larsen (MC Zipp), Jørn Voldsgaard Kristensen (Jørn K), Per Holm, og over tid kom 3 forskellige sangerinder med. Chris C. der sang på Take No Crap, Thera Hoeijmans ogZindy Laursen. I dag består bandet af MC Zipp og Zindy.

- Bandet er utroligt stolte over at modtage den første "White Horse”-pris til DDJA med alt det seriøse arbejde der ligger bag denne prisfest. Og så får vi endda prisen i den by hvor det hele startede for over 25 år siden, det kan næsten ikke være bedre. Vi spiller jo stadig, Zindy og jeg, selvom de fleste af os har andre jobs i dag” fortæller Jens Kjær Larsen, og fortæller at bandet er rigtigt glade for også at få mulighed for at optræde på DDJA i forbindelse med prismodtagelsen når det hele når klimaks på Train. “Det ulmer faktisk lidt under motorhjelmen på Cut´n´Move igen, fortæller Zipp. Det er ’classified’ indtil videre, men Jørn, Zindy og jeg, skruer faktisk lidt på nogle tændrør for at se om vi kan få det gamle dyr klar til badesæsonen igen. Vi får se” siger MC Zipp, der i dag arbejder med børnefjernsyn på DR. Zindy er den eneste der er musiker på fuld tid.

Udover Cut’n’Move er der også mange andre artister på til DDJA. Sleiman, Snavs, Jimilian, TooManyLeftHands, Pharfar & Kaka, Morten Hampenberg & Yepha, Ude Af Kontrol, DJ Static, Niklas, ArtigeArdit m.fl. 

Billetter til showet torsdag på Train kan købes her: Ticketmaster

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce