Connery

Årets vært til Danish Deejay Awards er fundet

Rapper og skuespiller Thomas Riddersholm, bedre kendt som Zjakalen

Årets Danish Deejay Awards løber af stablen den 28. april, og årets vært er nu offentliggjort. Han hedder Thomas Riddersholm, bedre kendt som Zjakalen, og så er han rapper og skuespiller. Vi har taget en snak med ham om hans forventninger til DDJA.

Vi bliver selvfølgelig nødt til at starte med det uundgåelige spørgsmål: Hvordan har du det med at stå med værtsrollen til årets DDJA?

Jamen, det kom jo faktisk lidt bag på mig, den havde jeg ikke lige set komme, men det bliver så fedt. Det bliver en kæmpe oplevelse, så jeg er klar til at give den gas. 

ANNONCE
Årets vært til Danish Deejay Awards er fundet

Så du havde slet ingen forventninger om, at du måske kunne ende med værtsrollen?

Nej, det havde jeg faktisk ikke. Jeg havde måske troet, at jeg skulle optræde dertil, men jeg havde ikke lige forventet, at jeg skulle være vært. Men det er jo en super fed mulighed, så selvfølgelig sagde jeg ja. 

Foruden din nye værtsrolle, hvad arbejder du så med for tiden?

Lige for tiden er jeg på turné med Østkyst Hustlers som support på deres 20års jubilæumstur. Det er mine helt store barndomsidoler, og den første rap-cd, jeg nogensinde fik, var Fuld af Løgn med Østkyst Hustlers, så det var meget fedt, at jeg pludselig skulle med som support på deres jubilæumstur her 20 år efter, jeg hørte dem første gang. 

ANNONCE

Pludselig? Det var måske ikke planlagt?

Nej, altså, jeg kender de to rappere Jazzy og Bossy, så vi havde snakket lidt løst om det for noget tid siden, men aldrig aftalt noget. Men så en uges tid inden turnéen skrev Jazzy til mig og spurgte, om det stadig var noget, jeg var klar på, så selvom jeg rimelig hurtigt skulle få fat i mit band og give et svar, så var jeg bare nødt til at sige ja. Andet ville være for dumt. 

ANNONCE

Hvad er din historie med DDJA?

Den er faktisk ikke så lang. Jeg har set det i mange år, og jeg synes, det er et super fedt show, men første gang, jeg egentlig havde noget med det at gøre, var sidste år, hvor jeg var inde for at præsentere prisen for Årets Danske Mainstream-Deejay sammen med Jøden i København.

ANNONCE
Årets vært til Danish Deejay Awards er fundet

I år er første gang showet skal afholdes uden for København. Nu er du jo selv fra Aalborg, så har du gjort dig nogen tanker om, at showet skal holdes i Aarhus med et noget mindre publikum end tidligere?

Jeg tror, det bliver lidt mere intimt i år. Jeg er jo tættere på publikum, så jeg regner også med at bruge publikum lidt mere, end det måske har været tilfældet de andre år. Det håber jeg i hvert fald lidt. Det bliver mere intimt, men også meget fedt. 

ANNONCE

Hvad glæder du dig mest til ved DDJA?

Jeg glæder mig mest til at se, hvordan publikum tager imod sådan en lang stodder som mig; se om de kan fange min humor. Nu er det jo godt nok i Jylland, så det håber jeg da, de kan! Jeg glæder mig selvfølgelig også til at se alle de optrædende og alle vennerne, generelt hele showet, men personligt glæder jeg mig nok mest til at se, om publikum kan fange mine jokes eller om de bare hader det helt vildt. 

ANNONCE

Slutteligt vil jeg lige høre, om man kan forvente at se dig optræde til showet?

Ja, det kan man godt. Jeg regner faktisk med at skulle spille et nummer fra den nye plade, jeg arbejder på, som skal udkomme næste år. Planen er, at førstesinglen skal udkomme inden sommer, og som udgangspunkt er det den, jeg vil spille til DDJA. 

ANNONCE
Thomas Riddersholm

Hvem: Zjakalen

Hvad: Rapper, skuespiller og vært ved Danish Deejay Awards 2016

Zjakalen på Facebook

Del

Seneste nyt

Annonce