Connery

Anmeldelse: Restaurant Jørn

Brunch- og frokostperle i det nordjyske!

Ved havnekanten i Aalborg kan man drage med familien afsted på en kulinarisk og kulturel getaway i form af Utzon Center.

Utzon Center er dedikeret til designs, modeller og arkitektur, som er blevet kreeret af Jørn Utzon og sønnen Kim Utzon.

Foruden en fremvisning af diverse materialer, arkitektur-inspiration på tværs af landegrænser og diverse modeller fra brainstorming finder man også et lille legeland for børn, hvor genstande enten er skrumpet eller fået vokseværk.

Så mens børnene leger rundt med en vandhane på størrelse med en lille garage, kan de voksne gå rundt og nyde håndværk, æstetik og arkitektur af højeste skuffe.

Og til at afslutte det hele kan man smutte forbi restaurant Jørn.

Restauranten er en frokostrestaurant, som foruden udvalgte smørrebrød og klassiske frokostretter serverer en sublim brunch både weekend såvel som hverdage mellem 10-14 - og så kan man torsdage opleve social dining med kreative mad-indspark og leg i køkkenet.

Køkkenet bærer præg af håndværk, hvor man har dedikeret opmærksomheden til et fåtal af elementer på menukortet - men valgt at gå all-in på at få alle tangenter til at spille.

ANNONCE
Charcuteri, håndpillede rejer med to slags mayo og ost med sylt og knækbrød. - Anmeldelse: Restaurant Jørn Charcuteri, håndpillede rejer med to slags mayo og ost med sylt og knækbrød.

Brunchen er absolut øjestenen i restaurant-etablissementet, som drager råvarer og smage fra egnen ned på en fin, sanselig tallerken med masser af velsmag - hvad enten vi snakker velsmagende charcuteri fra den evigt talentfulde Slagter Munch i Skagen til danske klassiker-oste.

ANNONCE
Cremet røræg med sønderjysk brunchpølse og bacon-crumble. - Anmeldelse: Restaurant Jørn Cremet røræg med sønderjysk brunchpølse og bacon-crumble.

Det er en tallerken, som er meget enkelt og minimalistisk opstillet, og gudskelov langt fra de brunch-buffet-konceptet - her er alt lagt på tallerknen med en mening.

Hvad enten vi snakker den skønne citronmayo til de håndpillede rejer eller chutneyen til knækbrødet og osten - for slet ikke at snakke om den herlige cremede røræg, som lige kommer som en ekstra overraskelse med bacon-crumble på toppen.

ANNONCE
Græsk yoghurt med kompot og Jørns kage med hvid chokolade-creme.  - Anmeldelse: Restaurant Jørn Græsk yoghurt med kompot og Jørns kage med hvid chokolade-creme.

Til at afslutte måltidet får man Jørns kage, som man ikke rigtig kan hade - en fuldfed mazarin med hvid chokolade-creme. Haps.

Skyllet ned med en velbrygget kop kaffe og en boblende cava med udsigt udover Aalborg Havn tordner Restaurant Jørn ind på markedet med en solid top-kandidat til det i forvejen ambitiøse udvalg af af brunch-perler i det nordjyske!

ANNONCE
Restaurant Jørn

Hvor: Utzon Center

Menukort

Del

Seneste nyt

Annonce