Connery

Amazons nye seriesatsning 'Good Omens' får vanvittig skuespillerbesætning.

Se traileren her

Vi har længe vidst, at Amazon Prime havde gode ting på vej - som eksempelvis de meget hypede rettigheder til Ringenes Herre-universet på serieform. Men serien 'Good Omens' er fløjet under radaren. Indtil nu. 

Miniserien der er baseret på romanen af samme navn, har et vildt cast der blandt andet består af David Tennant, Michael Sheen, Jon Hamm, Nick Offerman, Jack Whitehall og Benedict Cumberbatch. 

Serien følger en usædvanlig duo i form af en besværlig engel (Michael Sheen) og en dæmon (David Tennant), som er blevet overordentligt glade for livet på jorden. Duoen er tvunget til at forme en usandsynlig alliance for at kunne stoppe Armageddon. Men de har mistet Antichristen, en 11-årig dreng som er uvidende om, at han er bestemt til at bringe Jordens dage til ende, hvilket tvinger dem til at starte et eventyr for at finde ham og rede verden, før det er for sent.

Good Omens har verdenspremiere på Amazon Prime Video den 31. maj 2019

ANNONCE
Good Omens Trailer
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt