Connery

Se traileren til superhelteserien The Boys: Ekstremt voldspumpet og fuldstændig respektløs overfor genren

Det her ser lovende ud!

The Boys, som har premiere d. 26. juli 2019 på Amazon Prime Video, er en sjov og respektløs fortolkning af, hvad der sker når superhelte - der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere og lige så hædret som guder – misbruger deres superkræfter frem for at bruge dem til noget godt.

Det er de magtesløse mod de super mægtige, når The Boys begiver sig ud på en heroisk mission for at afsløre sandheden om The Seven og Vought – multimilliardærselskabet, der styrer superheltene og dækker over alle deres beskidte hemmeligheder. The Boys består af Billy Butcher (Karl Urban, Star Trek), Hughie (Jack Quaid, The Hunger Games), Mother’s Milk (Laz Alonso, Detroit), Frenchie (Tomer Capon, Hostages), og The Female (Karen Fukuhara, Suicide Squad). Simon Pegg (Mission: Impossible – Fallout) gæsteoptræder også som Hughies far.

ANNONCE
The Boys - Trailer

Filmen er baseret på en New York Times bestseller af Garth Ennis og Darick Robertson. Hvilket er lækkert nok. 

Hvad der til gengæld lyder som en helt vanvittig kombination er kreativt talent, er at Supernatural showrunneren Eric Kripke er forfatter og executive producer sammen med comedy-makkerparret Seth Rogen og Evan Goldberg. Bring it. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce