Connery

Zoa PL1: Den personlige skilift

Ny gadget gør det lettere at lege i sneen på de knapt så befærdede bakker

Canadiske Zoa Engineering lancerede for nylig en interessant nye gadget: Zoa PL1. 

Apparatet er et mobilt reboptræk, der er designet til at kunne trække skisportsentusiaster tilbage på bjerget, når man befærder sig i områder hvor der ikke lige er en skilift i nærheden - altså lidt af en adventurer-gadget. 

Den mobile skilift er ikke noget der passer direkte i Batmans udstyrsbælte - men med en længde på 35 centimeter og en vægt på 4.8 kilo, kan den sagtens pakkes i en rygsæk. 

PL1 bliver i første omgang markedstestet på crowdfundingplatformen Kickstarter, hvor den på under en uge allerede har nået indsamlingsmålet med mere end det dobbelte beløb. 

ANNONCE
ZOA PL1
PL1 - Zoa Eng. - Zoa PL1: Den personlige skilift PL1 - Zoa Eng.

"Liften" er en forholdsvis kraftig motor med gearing, der er designet til at kunne trække skiløberen op med via et 550 Paracord-reb, som ved udløbsstedet enten fastgøres til et træ eller ved hjælp af et sneanker. 

Hvor arbejdsom PL2 er, afhænger af skiløberen. En person på 64 kilo kan forvente et træk på 1140 meter ved 15-graders stigning, mens en kampvægt på 100 kilo giver motoren lidt mere at arbejde med - så man kan forvente at blive trykket 660 meter op af bakken. 

Det genopladelige batteri er let at skifte, så man har mulighed for at tage på tur med mere end en optrækning af gangen. 

Tjek PL1 på Kickstarter

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce