Connery

Vind: Logan Noir og Logan på BluRay

Hugh Jackmans svanesang

Så er det tid til en lækker konkurrence. Wolverine har aldrig været bedre end i seneste udspil 'Logan', og det fejrer vi med en lille konkurrence. Filmen er endda udkommet i en helt specielt noir-version, der virkelig brænder det kunstneriske og filmiske indtryk fast på nethinden. 

I en nærmere fremtid tager en træt Logan sig af en syg og svækket Professor X. Sammen med Caliban skjuler de sig ved den amerikansk-mexicanske grænse på en forladt fabrik. Logans kræfter er aftagende og det kan han mærke. Hans forsøg på holde sig fra den eksplosive X-Men verden og sin fortid bliver midlertidigt sat på hold, da en ung mutant pludselig dukker op. Hun har brug for at flygte. Hun har brug for hans hjælp. Mørke kræfter ser hendes eksistens som et eksperiment og ønsker at udslette hende. Det bliver et uforglemmelig road-trip gennem land og by og ender med at have langt større omkostninger end Logan nogensinde havde forestillet sig.

Oplev Hugh Jackman i den anmelderoste X-Men film Logan. Patrick Stewart spiller igen Professor X, mens Dafne Keen spiller Laura. Logan er instrueret af James Mangold. Filmen er værdsat for dens historie, skuespil og billedevalg. Optaget i Amerikas ydreområder, hovedsagelig Louisiana, New Mexico og Mississippi

ANNONCE
LOGAN NOIR Official Trailer

Konkurrence:

Vil du deltage i konkurrencen om Logan? Førstepræmien lyder på et styk Logan Noir BD Combo (Inkluderer Logan Noir og Logan farveversion med ekstramateriale) 2. og 3. præmien modtager en standardudgave af Logan på BluRay. Alt du skal gøre for at deltage, er at svare korrekt på spørgsmålet herunder. Rigtige svar deltager i lodtrækningen om de tre film.

Konkurrencen løber til 5. oktober klokken 12, og vindere kontaktes direkte på e-mail. 

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt