Connery

Verdens dyreste pizza.

Mangler du noget at bruge penge på, og er du sulten?

Du har lige fået løn, og du har inviteret kammierne over for at se fodbold, æde pizza og drikke øl.

For at undgå at smide dine penge i byen senere på aftenen, kan du jo lige så godt bruge dine penge på maden til kampen i tv, og den nemmeste måde at gøre det, er at tage din pung i hånden og gå ned til Cosa Mia pizzaria, nær centrum i esbjerg.

Jeg indrømmer blankt: Hvis du bor i København og lever på en SU, så er du nok allerede rippet inden du når derned.

Det første man lægger mærke til når man nærmer sig forretningen, er deres super service!!
ANNONCE
Verdens dyreste pizza.
Ja ja, pizza skal der til, og den bliver ikke bragt ud, men til gengæld er den dyr!!

Priserne starter nemlig her ved 100 kroner......FOR EEN PIZZA!!

Nå ja, men så er den jo i det mindste lille. Den fylder jo kun den lille pizzabakke ud. Så hænger det hele jo lige pludseligt sammen.
ANNONCE
Verdens dyreste pizza.
En enkelt pizza + den lille størelse + den høje pris = Cosa Mia.


På en eller anden måde virker det jo fuldstændig forrykt at betale så meget for en pizza. Men der er faktisk en forklaring der gør det lidt mere fornuftigt.

For det første bruger manden kun importerede ingredienser fra feks. Italien og Spanien.

For det andet får man sgu noget for sine penge.

Pizzaen til venstre ovenfor, er en ganske almindelig tomat, ost, skinke og pølser med en lille smule bernaise sause på. 100 kroner. Bunden er omkring 1 cm. tyk, og fyldet er mindst lige så tykt. Alt i alt 1070 gram. Jummi jummi!!

Den til højre har en ganske almindelig grundpizza med tomat, ost og skinke. Derpå er der hældt en flødesause med grillet kylling, gorgonzola, pølser, og nogle andre ting jeg ikke lige husker navnene på. 120 kroner. Kampklar med en angrebsvægt på 1488 gram. Det er jo næsten på grænsen til at være vulgært! Lækkert!!

Desuden kan man, i den lille forretning hvor der max kan stå 7 mannesker inde i, men dog har siddepladser til 2, få en pizza til den lidt større forsamling, der koster 500 kroner. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor stor den er, eller hvad den vejer for den sags skyld. Men det er garanteret ikke så meget som den 800 kroners pizza der er lagt op til snart kommer i menukortet.

De to førnævnte pizzaer er helt klart de bedste jeg har smagt nogensinde, og hvis det her var en anmeldelse, ville jeg uden tvivl give topkarrakter, da jeg ikke tror på de på noget tidspunkt kan overgås!!

Ahh så pyt! Det er nu en anmeldelse, og jeg giver top karrakter til dette lille, men dyre pizzaria!
ANNONCE
Verdens dyreste pizza.
Velbekomme.
Del

Seneste nyt

Annonce