Connery

USA Reloaded 2006 #2

University of Southern California

Dagen efter var det på tide at få at se, hvad alt der der udvekslingshalløj gik ud på. Jeg skulle rundt og se campus og lad os med det samme få banket lidt fakta på plads:

- USC blev stiftet tilbage i 1880
- USC har i dag ca. 33.000 studerende, der primært bor omkring campus
- USC ligger nærmest i downtown LA og ejer så meget af byen, at de på et tidspunkt gav noget af det tilbage til LA, for at byen kunne hænge ordentligt sammen
ANNONCE
USA Reloaded 2006 #2
Jeg kan ikke sige andet, end at campus var for fedt. Hold kæft hvor var det stort, og hold kæft hvor var det flot (hold kæft). Det var smukt at cruise rundt (denne gang godt nok kun på cykler og ikke i Sabine og andre klamme biler) i 25 graders varme og opleve hele kulturen og mentaliteten omkring studielivet. Vi kørte også forbi USCs stadion, som kan huse tæt på 100.000 mennesker. Dette vil jeg se meget mere til dagen efter, hvor vi skulle ind og se kamp.

Om eftermiddagen var på et sorority til en "strandfest", hvor der var en masse tøser i røde t-shirts og beach volley. Der var ikke umiddelbart alkohol tilgængeligt, men alligevel var alle stiv, så et eller andet sted havde de fået det. Der stod vi så og gloede på trunter et par timer, inden vi måtte videre.

Efter at have indtaget for mange burgere allerede blev det aften, og Jakob havde proklameret, at vi skulle til den mest sindssyge fødselsdagsfest i Beverly Hills. Et udsagn der lød godt i vores allesammens ører. Vi gjorde os så lækre, som vi nu engang kunne blive (hvilket er forbavsende meget, når nu vi selv skal sige det) og drog mod bakkerne.
ANNONCE
USA Reloaded 2006 #2
Da vi trådte ind, på et ualmindeligt fedt diskotek i øvrigt, indså vi hurtigt, at Jakob måske havde overdrevet en smule. Der stod to ludere og en lommetyv og så et fødselsdagsbarn, der må have følt sig som den kiksede pige i skole, der inviterer til videoaften, men ender med at se Grease alene. Vi gav det en chance og købte en drink, men der dukkede næsten ingen mennesker op. Så efter at Jakob havde fået det obligatoriske nummer på en af de få piger, der var tilstede, begav vi os... hjem.

Eller rettere sagt det blev foreslået at tage på stripbar. En ting jeg aldrig havde prøvet, og da jeg mente, at jeg godt kunne forsvare at tage på stripbar over for min kæreste, accepterede jeg tilbuddet, og vi drog afsted mod et noget farligt område af L.A.

Da vi kom ind på klubben, blev vi mødt af nogle usædvanligt flotte piger, der vred sig op ad stænger, spejle og rige mænd. Så vi blev altså ladet være i fred. Vi gik i stedet mod baren for at få en drink. Her kom chokket! Fordi pigerne smed det hele, var det ulovligt at sælge alkohol, hvorimod at hvis det var en klub, hvor de kun viste patter, så måtte de godt. De havde nok haft lidt for mange specielle oplevelser med stive stoddere, der tog lidt for meget for sig af retterne.

Vi bevæbnede os med en cola og fik sat os ned for at se på tøsepigebørnene. De gjorde det godt, det må man sige. Michael og Rafael (en anden udvekslingsstuderende) havde lovet Jakob et lapdance i fødselsdagsgave, så vi fik udvalgt en Olga, og så tog hun Jakob med ind i en af de tilstødende lokaler. Et par minutter senere kom han ud med et forfjamsket udtryk i øjnene og et sagligt smil på læberne.

Det havde været noget så fantastisk, og straks fik de andre drenge hevet 20 $ op af lommen og stilte sig i kø. Jeg tænkte, at det måtte være her grænsen gik for, hvad jeg kunne tillade mig over for damen, så jeg valgte at nyde en cola til, mens de andre nød strippere på deres lår.

Efter øjnene var blevet mætte (det tog lang tid, men til sidst lykkedes det), tog vi tilbage til huset, hvor vi blev enige om, at dette havde været en god aften til trods for den fejlslagne fødselsdag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce