Connery

Undersøgelse viser, at kvinder ofte drikker mere pga. deres kærester

For helved gutter, der røg det nytårsforsæt!

Hvis din kæreste har lavet et nytårsforsæt om at blive lidt sundere, så er der stor sandsynlighed for, at du er grunden til, hun kommer til at fucke up. Jeps, hvis planen er at skære lidt ned på alkohol, så er det med rimelig stor sikkerhed dig, der får hende til at drikke den sidste gin&tonic, som får bægeret til at flyde over. 

Og det er altså ikke bare mig, der kommer med beskyldninger. En nye undersøgelse foretaget af Drinkaware lavet på 2000 personer viser nemlig, at kvinder ofte falder i alkoholfælden pga. deres significant other. Faktisk viser det sig, at 29% af kvinderne fortalte, at hvis det ikke var for deres partner, ville de drikke meget mindre - kun 16% af mændene var enige i denne påstand, hvis det var omvendt. Derudover indrømmede en tredjedel af mændene, at de ofte pressede deres kæreste til at drikke mere, selvom hun tydeligvis havde fået nok. Kun 15% af kvinderne indrømmede at presse mændene, efter de havde sagt nej tak. 

For helved, gutter. I vil bare ikke gøre det nemt for kvinderne, hva? Husk lige det her næste gang, din kæreste siger nej tak til et glas rødvin!

Hvad fulde singlepigers undskyldning er, ved jeg ikke helt, men jeg er sikker på, vi også på en eller anden måde kan blame jer.. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt