Connery

Disney-chef om MCUs fremtid: Der bliver skruet ned på halv kraft på film og serier udgivet per år

Færre film og serier kan måske give mere kærlighed til den enkelt film og serie?

Siden 2008 har Marvels MCU stort set været usårlig og en garanti for både en fed oplevelse i biografen og en økonomisk solid investering for Disney og Marvel.

Men The Marvels med den dårligste åbning nogensinde for en MCU-film sidste år markerede en tendens, de fleste havde set komme efter Avengers: Endgame.

Superhelte-trætheden.

Og nu forlyder det ifølge NME, at Disney og Marvel vil skrue ned for frekvensen af film og serier, der bliver produceret hvert år fra MCU.

Sådan lyder det fra Disneys direktør Bob Iger:

"Vi går langsomt imod en tendens med at reducere volumen (af film og serier, red.), og vi vil forventeligt lande på omkring to tv-serier om året i stedet for fire, og yderligere mindske filmproduktion fra omkring 4 til 2-3 film."

Muligvis en ret god taktik til lige at samle sig og få en ny strategi planlagt - for hvis der er noget, Marvel-tegneserieuniverset ikke mangler, så er det karakterer, fortællinger og historier.

Det skal bare skrues sammen på en ordentlig måde.

Marvel er i fuld gang med Multiverse-sagaen, men i en kombination af dårligt billetsalg på blandt andre både Ant-Man 3 og The Marvels, samt Jonathan Majors fyring som den stor skurk Kang - så er der altså malurt i bægeret hos Marvel-lejren.

Det bliver spændende at se, om de kan rette skuden op og nærme sig et hype-niveau, som vi havde det med de to sidste Avengers-film.

I år må vi 'nøjes' med en enkelt MCU-film, som bliver den længe ventede Deadpool & Wolverine d. 25. juli.

ANNONCE
Del

Seneste nyt