Connery

Tully (Anmeldelse)

Mackenzie Davis er eventyrlig som barnepigen Tully.

5 ud af 6 stjerner
Tully - Trailer
Scanbox - Tully (Anmeldelse) Scanbox

The Pursuit of Happiness

De fleste forældre vil nok være enige om, at lykken er at få børn. Men hvis man som Marlo (Charlize Theron) er mor til to små børn og der er en tredje på vej, så kan ”lykke” godt være et ret abstrakt begreb. Hun kæmper nemlig med at få dagligdagen til at hænge sammen og efter lange dage med praktiske gøremål og uendelige rutiner, har hun kun lige overskud til at lave mikroovns-færdigretter til familien, før hun går omkuld på sengen. Marlo har med andre ord ingen tid til sig selv.

ANNONCE
Scanbox - Tully (Anmeldelse) Scanbox

Oh brother!

Under en middag hos Marlos bror Craig (Mark Duplass), fortæller Craigs kone Elyse (Elaine Tan) at de har benyttet sig af en så kaldt ”Night Nanny”, altså en barnepige, der tager sig af babyen om natten, så forældrene kan få en god nats søvn og på den måde have mere overskud til næste dag.

ANNONCE
Scanbox - Tully (Anmeldelse) Scanbox

Young Adult

Til at starte med er Marlo imod idéen om, at en fremmede skal passe hendes baby, men da barn nr. 3. kommer og presset øges yderligere for hende, har Marlo fået nok. Hun hyrer derfor den unge, fantastiske Tully (Mackenzie Davis) og pludseligt ændre Marlos liv sig som med et trylleslag.

ANNONCE
Scanbox - Tully (Anmeldelse) Scanbox

Juno 2.Ohhhh!

Under det meste af Tully sad jeg og tænkte; hvor vil instruktøren Jason Reitman (Juno, Up in the Air) og manuskriptforfatteren Diablo Cody (Juno, Young Adult) hen med denne historie? Ja, det er hårdt at være forældre til 3 børn, det ved alle og en hver og hvad så? Og så pludseligt gik det op for mig, hvad filmen handlede om.

ANNONCE
Scanbox - Tully (Anmeldelse) Scanbox

Mother!

Tully er en film, der kræver en vis portion tålmodighed, men publikum belønnes til gengæld med en hjerteskærende slutning, der garanteret giver tårer i øjenkrogen. Man kan diskutere om det er ventetiden værd, men jeg må personligt indrømme at Tully vandt mit hjerte og gav mig et nyt perspektiv på moderskab.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 10%

Teknisk information:

Original titel: Tully

Land: USA, 2018

Instruktør: Jason Reitman

Medv.: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Mark Duplass, Ron Livingston og Elaine Tan

Genre: Komedie/Drama

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital

Spilletid: 96 min

Dansk bio premiere: 9. maj 2018

Distributør: Scanbox

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce