Connery

Tre apps der lader dig tjene penge på farten

Der er mange måder at tjene penge på, og meget af det er hårdt og tidskrævende. Og så er der også ting der er sjove og let tilgængelige - Her er tre gode måder at tjene penge fra mobilen - Det giver nok ikke en fuldtidsbeskæftigelse, men til gengæld kan man konvertere sin spildtid (offentlig transport, indkøb, ventetid i lufthavnen mm.) til fine lommepenge.

ANNONCE
Tre apps der lader dig tjene penge på farten

Jobwalk

Jobwalk er en app der lader dig tjene penge når du er på farten. Her kan du nemlig blive field agent - Appen fungerer i praksis, ved at virksomheder har mulighed for at hyre brugeren, dig, ind til en opgave. Opgaven kan blandt andet bestå i at skulle tage nogle billeder af udvalgte varer i en butik, eller svare på en række spørgsmål. 

Som bruger ved man hvor meget jobbet giver, inden man går ind til det, og som sådan kan man egentlig vælge og vrage. Et field agent job tager typisk mellem 10 og 15 minutter.

Find appen her: Jobwalk

ANNONCE
Tre apps der lader dig tjene penge på farten

Scoopshot

Her er noget for alle jer med vilde mobilkameraer. Scoopshot er en app, hvor folk kan byde ind på fotoopgaver. Det kan være et event der søger billeder gode billeder fra deltagende, eller en virksomhed der står og mangler et fedt billede af en fodbold, og som ikke vil bruge de samme dyre billeder fra Shutterstock, og lignende services. 

Det er ikke den mest inbringende måde at lave penge på mobilfotos, men til gengæld opbygger det også dine færdigheder som amatørfotograf, og så kan du jo altid vise dig frem overfor damerne i byen. 

ANNONCE
Tre apps der lader dig tjene penge på farten

Betsafe

Den sidste mulighed er lidt af et wildcard: På den ene siden er betting vildt sjovt, men på den anden side er der en god risiko for at man kommer til at betale penge for sin fritid, i stedet for at tjene dem. Til gengæld er det potentielle afkast meget større - så vurdér selv risikoen.

Jeg har en gang hørt en kammerat, der omtalte betting som et job. Så langt vil jeg ikke gå, men til gengæld er Superliga kampene på Betsafe's app, en af de få ting der virkelig kan få mig op at ringe over en dansk fodboldkamp. Det gælder i øvrigt gange 100, når der er tale om tennis eller håndbold. 

Nu er det selvfølgelig ikke sikkert man tænder på hverken Unibet, eller sportsbetting for den sags skyld; en anden måde at forsøge at forøge sine lommepenge er via de forskellige spilsites. Kortspillet Blackjack (21) er en favorit. Men husk at tænke dig om.

ANNONCE
Del

Seneste nyt