Connery

Træt af vasketøj? En ny app gør det umulige muligt

Er du, eller måske din mor, også ved at være træt af vasketøj?

Vasketøj. Den ene ting, der gør det svært at fremstille sig selv som et voksent og ansvarligt menneske. Den ene ting, der altid hænger over hovedet, men som med lethed kan udskydes, lige indtil du står lørdag aften uden rene underbukser og skal på dit livs date.

For mange unge mennesker er løsningen på problemet simpel: Vi tager da bare vasketøjet med hjem til mor! Men hvor fedt er det egentlig, når vi lige tænker os om? Og hvor fedt tror du, din mor synes, det er at stå med dine sure sokker uge efter uge? Derudover kræver denne løsning, at du rent faktisk rejser dig og tager dit vasketøj med dig, hvilket sikkert godt kan virke uoverskueligt, når du ligger en søndag på sofaen med så slemme tømmermænd, at du ikke en gang kan klare turen ned efter en pizza. 

ANNONCE
Træt af vasketøj? En ny app gør det umulige muligt

Herfra er der to muligheder: Du kan udskyde det endnu en gang og leve med de sure sokker mandag morgen, eller du kan tage et kig på den nye app fra Washa. Og hvordan skulle det så kunne hjælpe på mit vasketøj, tænker du måske?

Bekvemmeligheds-iværksættere

De tre unge iværksættere bag Washa ønsker at mindske byrden af folks vasketøj. Washa deltog i DR-programmet “Løvens Hule”, hvor både Christian Stadil, Jesper Buch og Tommy Ahlers så potentiale i app’en, hvorfor de har valgt at investere i virksomheden. Med Washa bestiller du en vask, hvorefter tøjet bliver hentet hos dig og derefter leveret tilbage rent og nyvasket. Lige præcis som mor kunne gøre det bare med lidt mere ansvarsfølelse ind over. Her skal du nemlig ikke ydmygt slæbe dit beskidte vasketøj med dig, men derimod smide 29 kroner for hvert kilo tøj, du skal have vasket. 

Washa kan nok ikke vaske dit tøj lige så hurtigt, som din mor ville kunne, men hvis du kan vente i maks 48 timer og bor i Storkøbenhavn, kan du klare vasketøjet med et løft fra kun en enkelt finger. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt