Connery

Trænger du til ferie? Hop på bus til Hamborg - det er nemt og billigt

At rejse med bus er både billigt og praktisk. Du skal ikke tage højde for benzinforbrug, parkering eller pladsmangel. Derfor kan du slappe af i bussen, spille kort, se en god film eller lytte til en podcast. Derfor er busrejser også populære blandt både unge og ældre.

Har du overvejet at rejse i bus? Så er det oplagt at tage turen til Tyskland. Hvad med en tur i bus til Hamburg, for eksempel? Det er en overskuelig tur, men du kommer alligevel langt nok hjemmefra til at få en på opleveren!

Tag bus til Hamburg og nyd den perfekte forlængede weekend

Hamburg er Tysklands næststørste by, så hvis du gerne vil opleve noget andet end Berlin, er det en oplagt destination. Det er en overkommelig tur i bus, og tro os, når vi siger, at Hamburg (eller Hamborg) har mere end rigeligt at byde på!

Tysklands næststørste by har knap to millioner indbyggere og byder på masser af mulighed for shopping, storbyliv, havneområder. En bustur derned tager ikke mange timer, og med en returbillet til Danmark er du fri for at tænke på transport. En bustur til Hamburg er i den grad en transportmulighed, som kan anbefales.

Prag: En billig by med kultur, gastronomi og sightseeing

Drømmer du om at komme under (lidt mere) fremmede luftlag? Så kan det kun anbefales at gå på opdagelse i Østeuropa, hvor prisen er i bund og kulturen i top. 

Med en bustur til Prag kommer du til at besøge en by, som rummer det hele. Der er fantastisk kultur som smuk kunst, fascinerende bygninger og masser af liv. Byen har noget for enhver smag. 

Dertil behøver I ikke at tænke meget over budgettet. Det er altid godt at have et budget, men udover at en bustur til Prag er billig, er Tjekkiets hovedstad generelt billig at færdes i. Restauranterne koster langt mindre end i Danmark, mens transport og hoteller også er til at betale sig fra. 

Slutteligt er Tjekkiet kendt for sine gode øl, hvorfor der også er god grund til at gøre et velfortjent stop, når benene trænger til hvile. 

Se busturen som en del af ferien

Uanset om du vælger en bustur til Prag eller en bus til Hamburg, gør du klogt i at bruge busturen fornuftigt.

Her er der 5 gode aktiviteter til busturen:

  • Hør podcast eller lydbog
  • Se en god film
  • Spil kort med dine venner eller din familie
  • Læs en bog
  • Tag en lang lur, så du er frisk, når du når frem
ANNONCE

Du kan med fordel se turen som en del af ferien og få den bedste ud af den samt nyde, at du ikke selv skal køre.

Del

Seneste nyt