Connery

Tour de France 2009 #7

7. etape, Barcelona - Andorra, 224 km

Gårsdagens etape var en regnvåd en af slagsen. Regnen medførte et utal af styrt sidst på etapen og fik da indflydelse på etaperesultatet, da Tom Boonen måtte en tur i asfalten umiddelbart før afslutningen af etapen.
Tour de France 2009 #7
Et udbrud var meget tæt på, at holde hele vejen hjem, men den sidste deltager i denne, David Millar, blev hentet da feltet satte tempo, for at få en sprinterafgørelse.

En beslutning som Hoshovd nok sætter stor pris på, da han kunne sikre sig sin første etapesejr i Touren i går.

I dag vil fundamentet til klassementet virkelig begynde at tage form, for nu går det løs i bjergene. Rytterne skal ud på 224 km. fra Barcelona og til Andorra, hvor det kun går en vej - op!

Astana kommer sikkert til at spille med musklerne, for med fire mand i top 5, har de alle muligheder, for at få formet løbet som de vil.

Et skrækscenarie vil jo være en firetrinsraket, hvor Klöden, Leipheimer, Armstrong og Contador i nævnte rækkefølge sendes afsted, når det sidste bjerg, Arcalis, på etapen skal bestiges - i øvrigt en stigning uden for kategori.

Etapen byder ydermere på en enkelt kategori fire, to treere og en enkelt kategori et stigning. Der er også tre indlagte spurter, men de er af mere sekundære karakter i dag.

Favoritter til at tage etapen må helt klart være Contador, Evans eller en af Schleck'erne. Hvis Evans ønsker at kæmpe om en podieplads, så er det nok i dag han lige skal vise lidt af hvad han kan.

Sidst touren kiggede forbi i Skattelyet Andorra, var i 1997, hvor Ullrich satte alt og alle på plads og vandt etapen.

Billede og Thumbnail fra theage.com.au
ANNONCE
Del
Om forfatteren
Michael Pallisgaard Michael Pallisgaard

Følg på:
Facebook
Instagram
Blog

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt