Connery

Tour de France 2009 #6

6. etape, Girona - Barcelona, 181,5 km

Voeckler. Den lille franskmand, der for første gang i de syv udgaver af Tour de France han har deltaget i, har vundet en etape. Tilbage i 2004 kørte han dog 10 dage i den gule trøje, men etapesejre har været som et forjættet land for ham - indtil i går.
ANNONCE
Tour de France 2009 #6
Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Voeckler er en afsindig dygtig og snedig cykelrytter. En fighter af guds nåde.

Da der var et par km. tilbage af gårsdagens etape, satte han de tre andre tilbageværende ryttere i udbruddet skakmat og stak af, for at sikre sig etapesejren.

Tilbae i feltet arbejdede Team Columbia ellers ganske effektivt, for at indhente det udbrud, som på et tidspunkt havde fået mere end 13 min. forspring, men desværre syv sekunder for sent.

Var missionen lykkedes for Team Columbia, så var etapesejren serveret på et sølvfad for Cavendish.

Jeg havde ikke set et udbrud holde hjem, for her var jo tale om en af de sidste muligheder for sprinterholdene, at sikre sig en etapesejr. Men den lille Voeckler ville det anderledes.

Cykelsport når den er bedst.

Dagens etape fører feltet fra Girona og til Barcelona. Undervejs skal tre kategori fire stigninger og to kategori tre sitigninger passeres.

Det kunne være en oplagt mulighed for Astana, for at spille med musklerne og smadre feltet, men mon ikke dette først sker rigtigt når vi rammer en ægte bjergetape i morgen?

Ellers er etapen lige til højrebenet for ryttere som Voigt, eller måske endda indehaveren af den prikkede trøje Veikkanen.

Jeg er dog ret sikker på, at Team Saxo Bank ikke gør det store væsen af sig, for at forsvare den gule trøje og med det faktum, at vi rammer Spanien, så kunne det jo være en mulighed for Euskatel, at sikre sig lidt værdifuld tvtid.

Thumbnail fra guardian.co.uk
Billede fra examiner.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce