Connery

Tour de France 2009 #10

10. etape, Limoges - Issoudun, 194,5 km & 11. etape, Vatan - Saint-Fargeau, 192 km

Det store slag i Pyrenæerne udeblev og efterlod os med en lidt flad smag i munden. Hvor var Sastre? Hvor var Contador? Hvor var brødrene Schleck? Hvad der kunne have været potentielt store etaper, løb ud i vandet til - ja ingenting!
Tour de France 2009 #10
Tourfeltet med sine tilbageværende 171 ryttere har forladt Pyrenæerne og nu er der et par bløde mellemetaper, hvor lykkeriddere og sprinterne skal forsøge at gøre sig gældende.

Det mest spændende ved de næste to etaper, er at der i dag er den franske nationaldag, der fejrer Den Franske Revolution og befolkningens oprør mod enevælden i 1789 samt at etapen køres uden radiokommunikation. 

Det med nationaldagen betyder at alle franskmænd i feltet, der bare har en lille smule respekt for sig selv, vil forsøge et udbrud - hvor håbløst det end må se ud. Sandy Casar, Sylvain Chavanel, Thomas Voeckler, David Moncoutie, Philippe Gilbert og naturligvis Christophe Moreau vil være at regne som de aller største favoritter i dag.

Sidst en franskmand vandt på Bastilledagen var i 2005, hvor David Moncoutié kørte først over målstregen.

Der er dog også det lille men, at sprinterholdene gerne vil afgøre tingene for sig selv, så vi vil sikkert se et jagende felt med Columbia i spidsen, forsøge at neutralisere alle udbrud, eller som minimum holde dem i kort snor.

Det bliver dog spændende at se, hvad den manglende radiokommunikation gør ved dagens etape.

Etapen i morgen fra Vatan til Saint-Fargeau, onsdag, minder meget om dagens etape, så træk de håbløse franske udbrud fra, så har du det scenarie der vil udspille sig på den etape.

Etapen bliver nok vundet af enten Cavendish, Boonen eller Hushovd.
ANNONCE
Tour de France 2009 #10
Thumbnal fra images.travelpod.com
Billede fra pbase.com
Del

Seneste nyt

Annonce